Αυτό που παίρνεις όταν πετυχαίνεις το στόχο σου δεν είναι τόσο σημαντικό όσο αυτό που γίνεσαι όταν πετυχαίνεις το στόχο σου. - Henry David Thoreau, Αμερικανός συγγραφέας, 1817-1862

Μάντζιος: «Μας μένει η πίκρα του αποκλεισμού»

4 Μάρτιος, 2021

Δεν μπορούσε να πιστέψει τον τρόπο με τον οποίο έχασε η ομάδα του την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας ο Άκης Μάντζιος.

Ο Άρης μέχρι το 87’ είχε το προβάδισμα με 1-0 επί του Ολυμπιακού στο «Κλεάνθης Βικελίδης» έχοντας στα… χέρια του το εισιτήριο, ωστόσο στο λεπτό εκείνο ο Ανδρέας Μπουχαλάκης χρησιμοποίησε την οξυδέρκειά του για να ισοφαρίσει στο τελικό 1-1.

«Είμαστε πικραμένοι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι. Δεν απειληθήκαμε σχεδόν καθόλου. Ανοίξαμε το σκορ και ήμασταν κοντά σε μια μεγάλη πρόκριση, αλλά τα λάθη πληρώνονται. Δυστυχώς έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Κι από ένα τέτοιο μείναμε εκτός διοργάνωσης», είπε περίλυπος ο 51χρονος Έλληνας τεχνικός στην κάμερα των συνδρομητικών καναλιών CosmoteSports.  

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο αγωνιστικό μέρος: «Όταν έχεις απέναντι σου τον Ολυμπιακό, οφείλεις να είσαι μέσα στο παιχνίδι ως το τέλος. Και το καταφέραμε αυτό. Είχαμε καλά διαστήματα στο παιχνίδι, βγάλαμε ένταση. 

Ήρθε το γκολ που χρειαζόμασταν και ελαχιστοποιήσαμε τους κινδύνους. Αλλά τα λάθη είναι μέσα στη ζωή και στο ποδόσφαιρο. Ήταν μεγάλη η προσπάθεια των παιδιών, τους αξίζουν συγχαρητήρια για την πολύ καλή εικόνα, αλλά μας μένει η πίκρα του αποκλεισμού».

Ωστόσο, ο γεννημένος στην Κόνιτσα προπονητής έσπευσε να δώσει το σύνθημα για την επόμενη μέρα στον Άρη: «Δεν περίμενε κανείς να γίνει με αυτό τον τρόπο το 1-1. Έδινα οδηγίες στους συνεργάτες μου και ξαφνικά είδα τον Μπουχαλάκη να σκοράρει. Θα προσπαθήσουμε να αφήσουμε πίσω το παιχνίδι αυτό και να στρέψουμε την προσοχή μας στον αγώνα πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ που ακολουθεί».