Όταν κάποιος σου λέει ότι πλούτισε με σκληρή δουλειά, ρώτησέ τον: «τίνος;»  - Don Marquis, 1878-1937, Αμερικανός ποιητής & αρθρογράφος

Μάντζαρης: «Σκληρό παιχνίδι με Βοσνία»

22 Φεβρουαρίου, 2020

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης πήρε το περιβραχιόνιο του αρχηγού της Εθνικής ανδρών από τον Γιάννη Μπουρούση και μίλησε στην ιστοσελίδα της ΕΟΚ για τη νίκη επί της Βουλγαρίας στην πρεμιέρα των προκριματικών του Ευρωμπάσκετ του 2021 καθώς και για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη που ακολουθεί την ερχόμενη Δευτέρα (24/2). «Αγχωτική» χαρακτήρισε τη νίκη απέναντι στους Βούλγαρους ο Μάντζαρης, εξηγώντας πως «δεν έχουμε προλάβει να υιοθετήσουμε όλοι τη φιλοσοοφία, τα συστήματα, τη χημεία, οπότε ήταν και λίγο αγχωτικό όλο αυτό. Κάθε αρχή και δύσκολη». Ο διεθνής γκαρντ του Προμηθέα Πατρών συνέχισε: «Τώρα πάμε σε μια έδρα πολύ δύσκολη, θα παίξουμε ένα σκληρό παιχνίδι». 
 
Αναλυτικά, ο Βαγγέλης Μάντζαρης δήλωσε: «Σίγουρα ήταν λίγο αγχωτική η αρχή. Είχαμε κάνει τρεις προπονήσεις όλες κι όλες… Είμαστε παιδιά, ο καθένας με διαφορετική φυσική κατάσταση, άλλοι παίζουν περισσότερο, άλλοι λιγότερο… Έπρεπε να το βρούμε λίγο όλο αυτό. Επιπλέον, είμαστε ουσιαστικά μια καινούρια ομάδα. Δεν έχουμε προλάβει να υιοθετήσουμε όλοι τη φιλοσοοφία, τα συστήματα, τη χημεία, οπότε ήταν και λίγο αγχωτικό όλο αυτό. Κάθε αρχή και δύσκολη».

Ο Μάντζαρης ξέρει πολύ καλά πως σε αυτή τη φάση αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα και η Εθνική Ομάδα ξεκίνησε με νίκη: «Ναι, είναι αυτό που κρατάμε. Είναι πολύ σημαντική για τη συνέχεια. Τώρα πάμε σε μια έδρα πολύ δύσκολη, θα παίξουμε ένα σκληρό παιχνίδι. Ξέρουμε πως δεν μπορούμε να αλλάξουμε πολλά μέσα σε δύο ημέρες, αλλά από την άλλη μπορούμε να βελτιώσουμε πολλά. Θέλουμε να δείξουμε θέληση και να πηγαίνουμε φάση με φάση».

Ο Έλληνας γκαρντ αισθάνθηκε τη ζεστή ατμόσφαιρα που υπήρχε στο «Δ. Τόφαλος» και περιμένει ακόμη μεγαλύτερη στήριξη και στη συνέχεια: «Ναι, όντως, δεν γέμισε το γήπεδο, αλλά από την άλλη υπήρχε πολύ καλή ατμόσφαιρα. Κάπου το να μην γεμίσει το γήπεδο ήταν και λογικό λόγω των ημερών με την Τσικνοπέμπτη και τις Απόκριες. Το κατανοούμε όλοι. Ελπίζουμε στα επόμενα παιχνίδια να δούμε περισσότερο κόσμο και να μας στηρίξουν όλοι, γιατί όταν παίζει για την εθνική ομάδα θέλεις να βλέπεις γεμάτα γήπεδα. Είναι κάτι που σε ευχαριστεί. Δεν παίζουμε για τον εαυτό μας ή ένα σύλλογο. Παίζουμε για τη χώρα μας».

Read previous post:
Κεντρική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ με σύνθημα “Η απάτη των αρίστων αποκαλύπτεται”

"Η απάτη των αρίστων αποκαλύπτεται" είναι το βασικό σύνθημα της κεντρικής εκδήλωσης του ΣΥΡΙΖΑ στην Αθήνα με ομιλητή τον Αλέξη...

Close