Είναι καταπληκτικός αυτός ο μικρός ελληνικός λαός που εργάζεται και πετυχαίνει παντού, εκτός από την πατρίδα του. Edmond About, 1828-1885, Γάλλος συγγραφέας

Μαντσίνι: «Δεν θα καλέσω τον Μπαλοτέλι μόνο για να στείλω μήνυμα ενάντια στο ρατσισμό»

12 Νοεμβρίου, 2019

    Ο προπονητής της Ιταλίας, Ρομπέρτο Μαντσίνι δήλωσε ότι θα καλέσει τον Μάριο Μπαλοτέλι μόνο αν το αξίζει για ποδοσφαιρικούς λόγους, και όχι για να στείλει μήνυμα εναντίον του ρατσισμού.

    Ο Μπαλοτέλι, που δεν έχει παίξει στην Ιταλία από τον Σεπτέμβριο του 2018, έριξε την μπάλα προς τους οπαδούς και απείλησε να βγει από το γήπεδο, έχοντας υποστεί ρατσιστικές προσβολές κατά τη διάρκεια του αγώνα της Serie A της Μπρέσια εναντίον της Βερόνα νωρίτερα αυτόν τον μήνα.

    «Όταν καλέσω τον Μάριο Μπαλοτέλι θα είναι γιατί το αξίζει, όχι λόγω του χρώματος του δέρματός του», ανέφερε ο Μαντσίνι σε συνέντευξη Τύπου.
 
    «Ξέρω τον Μάριο και τον αγαπώ. Θυμηθείτε, έδωσα στον Μάριο χώρο για να παίξει όταν ήταν μικρότερος, οπότε τον γνωρίζω πολύ καλά».
 
    Ο πρόεδρος της ιταλικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, Γκαμπριέλε Γκριβίνα, δήλωσε την περασμένη εβδομάδα ότι η κλήση του Μπαλοτέλι στην ομάδα θα στείλει ένα ισχυρό μήνυμα κατά του ρατσισμού, αλλά ο Μαντσίνι είπε ότι ο παίκτης δεν είχε κάνει αρκετά στο γήπεδο για να αξίζει μια πρόσκληση.
 

Read previous post:
Βραζιλία και Γαλλία συμπλήρωσαν την τετράδα

    Η Γαλλία προκρίθηκε με εμφατικό στα ημιτελικά του παγκοσμίου κυπέλλου ποδοσφαίρου, για παίκτες ηλικίας κάτω των 17 ετών, που...

Close