Τίποτε δεν είναι πιο εκπληκτικό από την ευκολία με την οποία οι πολλοί κυβερνώνται από τους λίγους. David Hume, 1711-1776, Άγγλος φιλόσοφος

Μάικλ Κορς και Λουπίτα Νιόνγκο στον ΟΗΕ

22 Οκτωβρίου, 2019

Ο σχεδιαστής μόδας, Μάικλ Κορς (Michael Kors), η ηθοποιός Λουπίτα Νιόνγκο (Lupita Nyong’o) και το Παγκόσμιο Πρόγραμμα Σίτισης (WFP) είναι μαζί ξανά.

Ο Μάικλ Κορς και η Λουπίτα Νιόνγκο παρουσίασαν στην έδρα του ΟΗΕ, στη Νέα Υόρκη τη Δευτέρα, την πρωτοβουλία Watch Hunger Stop με στόχο την καταπολέμηση της πείνας ελπίζοντας να κάνουν βήματα προς την επίλυση της επισιτιστικής κρίσης.

Στη διάρκεια συζήτησης που συντόνισε η συγγραφέας, Κλίο Ουέιντ, οι Κορς και Νιόνγκο και η Αντονέλα Ντ’ Έιπριλ από το Παγκόσμιο Πρόγραμμα Σίτισης του ΟΗΕ επικεντρώθηκαν στον ρόλο των σχολικών γευμάτων στη μάχη κατά της πείνας σε παγκόσμιο επίπεδο.

“Υπάρχει αυτή η παροιμία, η φιλανθρωπία ξεκινάει από το σπίτι και εγώ ανατράφηκα με αυτή τη φιλοσοφία” δήλωσε η Λουπίτα Νιόνγκο. “Μεγάλωσα θεωρώντας τη φιλανθρωπία ανθρώπινη ευθύνη μου” τόνισε.

Είναι ένα πρόβλημα που επιλύεται, εξήγησε ο Μάικλ Κορς.

Read previous post:
Συνέλαβαν τους εισβολείς

Τουλάχιστον 16 οπαδοί της Φλαμένγκο συνελήφθησαν σήμερα (Τρίτη, 22/10) από την βραζιλιάνικη αστυνομία, αφού οι αρχές κατάφεραν να αποκαλύψουν σχέδιο...

Close