Το μόνο πράγμα που πρέπει να φοβάστε είναι ο ίδιος ο φόβος. Franklin Roosevelt, 1882-1945, Αμερικανός πρόεδρος

Μ. Τρεμόπουλος: «Θέλουμε να ζήσουμε σαν άνθρωποι σε μια πράσινη πόλη»

24 Μαΐου, 2019

Κάλεσμα στους πολίτες «να στηρίξουν αυτούς και αυτές που προσφέρουν με ανιδιοτέλεια, που σέβονται τον διπλανό τους, που παλεύουν να σώσουν ό,τι αξίζει να σωθεί» απηύθυνε στην τελευταία προεκλογική εκδήλωση της «Οικολογίας-Αλληλεγγύης» ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Μιχάλης Τρεμόπουλος.
 «Είμαστε ο κρίκος που θα ενώσει την πόλη με την ευρωπαϊκή κουλτούρα και καινοτομία. Αυτοί που θα φέρουμε εδώ τα καλά παραδείγματα. Για να εφαρμοστούν οικολογικές και κοινωνικά αλληλέγγυες πολιτικές, να γίνει δηλαδή η Θεσσαλονίκη μια αξιοβίωτη πόλη», τόνισε ο ο κ. Τρεμόπουλος απευθυνόμενος σε όσους συμμετείχαν στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον πολυχώρο WE και εξελίχθηκε σε ένα μουσικό γλέντι, με Balkan μουσική από τους Banda Entopica, όπου κυριάρχησαν χορευτικοί σκοποί από τη Μακεδονία και τη Θράκη.  
«Σε ζητήματα όπως η διαφάνεια, η λογοδοσία, η διαχείριση των απορριμμάτων, η εμμονή στο εργοστάσιο καύσης, η ατμοσφαιρική και ηχητική ρύπανση, η έλλειψη πράσινου, η απαξίωση του δικτύου ποδηλατοδρόμων, η αδυναμία συμβολής στη βελτίωση των αστικών συγκοινωνιών κ.α. η παρούσα διοίκηση αφήνει μεγάλα κενά, που πρέπει να συμπληρωθούν. Και με το χρήμα που σπαταλιέται από κάποιους ή την άμετρη φιλοδοξία που κυριαρχεί, ανησυχούμε μήπως οι πολιτικές γίνουν χειρότερες» είπε ο επικεφαλής της «Οικολογίας-Αλληλεγγύης» και πρόσθεσε πως «κάποιοι θα περιμένουν τα αποτελέσματα των εκλογών για να μάθουν αν πέτυχαν. Εμείς ξέρουμε από σήμερα. Είμαστε νικητές. Όχι γιατί έχουμε αυταπάτες. Ούτε γιατί θέλουμε να σας παραμυθιάσουμε. Αλλά γιατί καταφέραμε να δώσουμε μια μάχη με αξιοπρέπεια και με μόνο όπλο τις ιδέες μας και τη διαδρομή μας».
«Θέλουμε να ζήσουμε σαν άνθρωποι σε μια πράσινη πόλη”» κατέληξε ο κ Τρεμόπουλος. Ζήτησε από τους πολίτες να επιλέξουν το ψηφοδέλτιο της «Οικολογίας – Αλληλεγγύης» «για να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής και η αισθητική της πόλης, να εξασφαλιστεί η διαφάνεια και η συμμετοχή των πολιτών, η στήριξη της ποιοτικής παραγωγής και της καινοτομίας, η άνθηση της κοινωνικής και αλληλέγγυας οικονομίας, της τοπικής καλλιτεχνικής δημιουργίας». 
 

Read previous post:
Ο Π. Καμμένος θα ψηφίσει στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Γλυφάδας

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος, την Κυριακή 26 Μαΐου 2019, θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στο 3564ο...

Close