Άρθουρ Σοπενχάουερ, 1788-1860, Γερμανός φιλόσοφος

Μ. Κοππά για ονοματολογικό με την ΠΓΔΜ: Όλα δείχνουν ότι πρόκειται για μια πολύ καλή συμφωνία

12 Ιούνιος, 2018

«Όλα τα στοιχεία που έχουμε, δείχνουν ότι πρόκειται για μια πολύ καλή συμφωνία που έχει πετύχει περισσότερα από κάθε προηγούμενη προσπάθεια της ελληνικής πλευράς» αναφέρει η αναπληρώτρια καθηγήτρια Συγκριτικής Πολιτικής στο Πάντειο και πρώην ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Μαριλένα Κοππά. Σε σημερινή ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η κ. Κοππά υπογραμμίζει την ανάγκη να υποστηριχθεί αυτή η συμφωνία και διαμηνύει πως τώρα είναι η ευθύνη του πολιτικού θάρρους και της εθνικής ευθύνης. Για την ενίσχυση της θέσης της χώρας μας, για την αντιμετώπιση της τουρκικής επιρροής στα βόρεια σύνορα μας. Για την ειρήνη και σταθερότητα στην περιοχή. Είναι η ώρα η χώρα να προχωρήσει μπροστά, επισημαίνει καταληκτικά η πρώην ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

Ακολουθεί η ανάρτησή της κ. Κοππά:

«Όλα τα στοιχεία που έχουμε, δείχνουν ότι πρόκειται για μια πολύ καλή συμφωνία που έχει πετύχει περισσότερα από κάθε προηγούμενη προσπάθεια της ελληνικής πλευράς. Και πρέπει να στηριχτεί. Τώρα είναι η ώρα του πολιτικού θάρρους και της εθνικής ευθύνης. Για την ενίσχυση της θέσης της χώρας μας, για την αντιμετώπιση της τουρκικής επιρροής στα βόρεια σύνορα μας. Για την ειρηνη και σταθερότητα στην περιοχή. Είναι η ώρα η χώρα να προχωρήσει μπροστά».

Read previous post:
Για τη δημιουργία δύο πάρκων στο χώρο του Μουσείου Ολοκαυτώματος συζήτησαν Γ.Μπουτάρης -Κ.Νοτοπούλου

Η δημιουργία δύο πάρκων, ενός Μητροπολιτικού και ενός πάρκου Μνήμης, στο χώρο όπου θα ανεγερθεί το Μουσείο Ολοκαυτώματος, στη δυτική...

Close