Το μέλλον ανήκει στους ανθρώπους που βλέπουν τις δυνατότητες προτού αυτές γίνουν προφανείς. Theodore Levitt, 1925-2006, Αμερικανός οικονομολόγος

Λύμουρα: «Να αφήσουμε μια μεγάλη κληρονομιά για την επόμενη γενιά»

7 Νοεμβρίου, 2017

Η Εθνική Γυναικών μετά την κατάκτηση της τέταρτης θέσης το περασμένο καλοκαίρι στο Ευρωμπάσκετ της Πράγας ετοιμάζεται για τις αναμέτρησεις με την Πορτογαλία στην Αλμάδα (11/11) και την Βρετανία  στην Κοζάνη (15/11) για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2019.
  Η Λολίτα Λύμουρα δήλωσε σχετικά στην ιστοσελίδα της ΕΟΚ: «Είναι μεγάλη μας χαρά που είμαστε και πάλι με την Εθνική και ξυπνούν οι ευχάριστες στιγμές που ζήσαμε όλα τα κορίτσια και το υπόλοιπο τιμ το καλοκαίρι. Δεν υπάρχει άγχος. Θέλουμε να περάσουμε στα προκριματικά, να βρεθούμε ξανά σε μια τελική φάση Ευρωμπάσκετ και να αφήσουμε μια μεγάλη κληρονομιά για την επόμενη γενιά».

Η διεθνής γκαρντ του ΠΑΟΚ σχολιάζοντας τα νέα πρόσωπα που κλήθηκαν στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα είπε: «Ο κορμός της ομάδας είναι ο ίδιος πάνω από δέκα χρόνια. Το καλό είναι ότι βάζουμε στην Εθνική και νέα κορίτσια όπως για παράδειγμα την Τσινέκε. Δυστυχώς έχουμε τις απώλειες της Κοσμά και της Σταμολάμπρου. Θέλω να τους ευχηθώ περαστικά και είμαστε σίγουρες ότι θα είναι και πάλι μαζί μας το Φεβρουάριο. Η ομάδα δεν αποτελείται μόνο από τα 13 άτομα που έχουμε μαζευτεί, συν τη Χριστινάκη. Είμαστε μια ομαδα παικτριών που απαρτίζουμε την εθνική.  Από εκεί και πέρα με τη βοήθεια του προπονητικού επιτελείου πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να περάσουμε».

Τέλος η Λύμουρα δήλωσε για τον αγώνα με την  Μεγάλη Βρετανία, που θα πραγματοποιηθεί στην Κοζάνη στις 15 Νοεμβρίου. «Ευελπιστούμε να γεμίσει το γηπεδο και να έρθουν οι φίλαθλοι να μας δουν. Θα είναι ο έκτος παίκτης για εμάς». 
 

Read previous post:
Επάρκεια αντιγριπικών εμβολίων στα φαρμακεία της πόλης

Επάρκεια αντιγριπικών εμβολίων υπάρχει στα φαρμακεία της Θεσσαλονίκης, παρά την αυξημένη ζήτηση από πολίτες, που σπεύδουν να εμβολιαστούν κατά της...

Close