Οι άνθρωποι απαιτούν ελευθερία του λόγου σαν αντιστάθμισμα στην ελευθερία σκέψης που σπάνια χρησιμοποιούν. Soren Kierkegaard, 1813-1855, Δανός φιλόσοφος

Λυκογιάννης: «Θα παρουσιαστούμε όπως πρέπει»

14 Ιανουαρίου, 2022

Ανασύνταξη δυνάμεων και προσήλωση στις υποχρεώσεις που έχει από εδώ και στο εξής, για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο, είναι το σύνθημα που επικρατεί στον ΠΑΟΚ μετά τον στενάχωρο αποκλεισμό (για τον τρόπο, κυρίως, που χάθηκε το παιχνίδι στις 12/1 απέναντι στη Στρασμπούρ), από τη συνέχεια του Basketball Champions League. 

Ο «Δικέφαλος» υποδέχεται αύριο, στην επανένερξη της Basket League με τη 12η αγωνιστική, τον Κολοσσό Ρόδου (17:00, ERT Sports), μάχη για την οποία ο Αρης Λυκογιάννης δεν μπορεί να υπολογίζει στον τραυματία, Μάλκομ Γκρίφιν.  

Μιλώντας σήμερα για τον αγώνα κόντρα στους νησιώτες, μέσω της επίσημης σελίδας της ΚΑΕ στο διαδίκτυο, ο τεχνικός του «Δικεφάλου», επισήμανε:

«Είναι η επανέναρξη του πρωταθλήματος με ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, απέναντι σε μία πολύ συμπαγή ομάδα, που έχει φέρει πολύ καλά αποτελέσματα μέχρι στιγμής. Έχει εξαιρετική χημεία και καλό ρυθμό, φυσικά είναι ένα ερωτηματικό ότι τους τελευταίους δύο μήνες έχουν παίξει μόνο δύο παιχνίδια, αλλά από την άλλη μεριά είχαν και πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα για να προετοιμαστούν για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Και σε πλήρη αντίθεση με εμάς, που είχαμε μόλις δύο ημέρες προπόνηση για να προετοιμαστούμε για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Θα παίξει πολύ μεγάλο ρόλο η αμυντική προσήλωση, γιατί ο Κολοσσός έχει μία πολύ καλή επιθετική λειτουργία, με δύο καλούς δημιουργούς και κάποιους πάρα πολύ καλούς εκτελεστές. Με τρεις πολύ έμπειρους παίκτες που μπορούν να κινηθούν πολύ καλά και να συνεργαστούν μεταξύ τους, τους Ξανθόπουλο, Μαργαρίτη και Τιλί.

Κατέληξε ο Λυκογιάννης αναφέροντας: «Θα είναι ένα παιχνίδι εξαιρετικά δύσκολο για την ομάδα μας, κυρίως λόγω του μικρού χρόνου προετοιμασίας που είχαμε. Προερχόμαστε από μία σκληρή ήττα , κυρίως για τον τρόπο με τον οποίο ήρθε. Γνωρίζουμε όμως την κρισιμότητα του αγώνα και θεωρώ ότι θα παρουσιαστούμε όπως πρέπει προκειμένου να πάρουμε τη νίκη».

ΡΟΥΛΑ ΑΒΡΑΜΙΔΟΥ