Ου γαρ ο δικαστής, ουδ’ ο βουλευτής, ουδ’ ο εκκλησιαστής άρχων εστί, αλλά το δικαστήριον, η βουλή και ο δήμος. Αριστοτέλης, 384-322 π.Χ., Αρχαίος Έλληνας φιλόσοφος

Λοπετέγκι:« Να μάθουμε από τα λάθη μας»

16 Αύγουστος, 2018

 Με ήττα (4-2 στην παράταση) από την Ατλέτικο Μαδρίτης, στο UEFA Super Cup, ξεκίνησε επίσημα την διαδρομή του στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Χουλέν Λοπετέγκι.

 «Πήραμε επικίνδυνες αποφάσεις και αυτό δεν μπορεί να συμβαίνει. Πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας για να βελτιωθούμε. Η Ατλέτικο Μαδρίτης τιμώρησε τα δικά μας λάθη στην άμυνα  και μας νίκησε δίκαια», είπε ο Ισπανός προπονητής.

 «Δεν νομίζω ότι αυτό το αποτέλεσμα αλλάζει πολύ το σχεδιασμό της πολιτικής μας στις μεταγραφές. Ήμασταν σε θέση να τελειώσουμε το παιχνίδι και δεν το κάναμε. Στην παράταση ξεκινήσαμε καλά, αλλά εκείνοι σημείωσαν γκολ και κέρδισαν δίκαια. Το ποδόσφαιρο διαμορφώνεται από τις επιτυχίες και τα λάθη. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα δεν είναι φυσιολογικό να δέχεσαι τέσσερα γκολ και πρέπει να βελτιωθούμε. Είναι λογικό που υπάρχει κόσμος που σκέφτεται ότι από αυτή την ομάδα λείπει η …πείνα. Είναι αλήθεια ότι αυτοί οι παίκτες έχουν κερδίσει πολλά, αλλά είναι ενθουσιασμένοι. Πρέπει να επικεντρωθούμε στην σεζόν χωρίς να σκεφτούμε τι συνέβη τα τελευταία χρόνια. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε τα μέγιστα από την ομάδα και να σηκωθούμε».

 

Read previous post:
Εξωπλανήτης είναι τόσο καυτός που η ατμόσφαιρά του περιέχει εξαερωμένα μέταλλα

Ευρωπαίοι επιστήμονες βρήκαν ότι ένας γιγάντιος εξωπλανήτης είναι τόσο καυτός - η θερμοκρασία του φθάνει τους 4.300 βαθμούς Κελσίου -...

Close