Τζορτζ Μπους (1946 - ) 45ος πρόεδρος των Η.Π.Α.

Λιούϊς: Διετή αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Καρλ Λιούϊς πρόσθεσε την φωνή του σε όλους εκείνους που υποστηρίζουν ότι λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο θα πρέπει να αναβληθούν. Μάλιστα ο εννέα φορές χρυσός Ολυμπιονίκης, προτείνει την διετή αναβολή της κορυφαίας διοργάνωσης, που έχει προγραμματισθεί για το διάστημα από τις 24 Ιουλίου μέχρι τις 9 Αυγούστου.
«Νομίζω ότι θα ήταν όλα πιό άνετα. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες θα συμπεριληφθούν στην Ολυμπιακή χρονιά με τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες (σ.σ. έχουν ανατεθεί στο Πεκίνο). Θα ήταν ένα είδος εορταστικού Ολυμπιακού έτους», δήλωσε χαρακτηριστικά ο ζωντανός θρύλος του κλασσικού αθλητισμού και πρόσθεσε:  «Υπάρχουν αθλητές που πρόκειται να αποσυρθούν, πράγμα που μπορεί να βλάψει την διοργάνωση. Αλλά στην πραγματικότητα, πρέπει να εστιάσουμε σε αυτό που είναι καλύτερο για την πλειονότητα των ανθρώπων. Δύο χρόνια δεν είναι πολλά. Και μετά, δύο χρόνια αργότερα, έχουμε και πάλι τους Θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες (σ.σ. στο Παρίσι το 2024). Νομίζω ότι αυτό, θα δώσει στους αθλητές χρόνο να προετοιμαστούν».

 Γ. Διακογιάννης

Περισσότερα στη κατηγορία Ανάλυση Επικαιρότητας
Χρηματιστήριο: Τεχνικό πρόβλημα στη μετάδοση των τιμών των μετοχών

Τεχνικό πρόβλημα στη μετάδοση των τιμών των μετοχών από το Χρηματιστήριο Αθηνών παρατηρείται από την έναρξη της σημερινής συνεδρίασης.

Close