Είναι αδύνατο να μιλήσεις με τέτοιον τρόπο ώστε να μην μπορείς να παρεξηγηθείς. Karl Popper, 1902-1994, Αγγλοαυστριακός φιλόσοφος

Λιόλιος: «Ξεκινάμε παιχνίδι με παιχνίδι»

6 Αυγούστου, 2022

Ο πρόεδρος της ελληνικής ομοσπονδίας καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) Βαγγέλης Λιόλιος, μιλώντας σήμερα στη media day της εθνικής ομάδας μπάσκετ, τόνισε ότι εθνική ομάδα και πρέπει να κοιτάει το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.

 «Είναι η προετοιμασία της εθνικής ομάδας. Είμαστε χαρούμενοι που συμμετέχουμε στο τουρνουά. Θα προσπαθήσουμε ως διοίκηση να υποστηρίξουμε την ομάδα, να εργαστεί για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ξεκινάμε παιχνίδι με παιχνίδι, για να μπορέσει η ομάδα να είναι έτοιμη να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις. Το βασικό είναι να είμαστε υγιείς όλοι για να πάμε καλά», τόνισε, ενώ απαντώντας στο ερώτημα, εάν υπάρχει η προοπτική  διάκρισης στο Eurobasket, είπε: 
 
 «Λέμε παιχνίδι με παιχνίδι. Παίζουν ομάδες που έχουν πολύ υψηλό επίπεδο παικτών και μακρά παράδοση σε επιτυχίες. Εμείς έχουμε πολύ καιρό να πετύχουμε μια διάκριση. Είμαστε συνειδητοποιημένοι και πάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Όποιος λέει πολλές κουβέντες κάνει λάθος. Εμείς ως διοίκηση είμαστε δίπλα για να βοηθήσουμε την ομάδα. Δεν έκανε τίποτα ιδιαίτερο η διοίκηση. Το ήθελαν οι ίδιοι οι παίκτες. Εμείς δημιουργήσαμε τις συνθήκες για να έρθουν εδώ. Δεν έγινε κάτι σημαντικό από μένα και τη διοίκηση. Ο Νίκος Ζήσης και ο Δήμος Ντικούδης έπαιξαν καθοριστικό ρόλο. Δημιουργήθηκε ένα πολύ καλό κλίμα και όλοι ήθελαν να είναι εδώ».