Στη Μέση ανατολή, δεν μπορείς να κάνεις πόλεμο χωρίς την Αίγυπτο και δεν μπορείς να κάνεις ειρήνη χωρίς τη Συρία- Henry Kissinger

Λίγο καλύτερη η πρόταση της Μπεσίκτας, όμως ο Αϊτόρ «ψήνεται» πιο πολύ για Παναθηναϊκό

Ο ατζέντης του Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα, σε δηλώσεις του στην τουρκική «Fanatik» επιβεβαίωσε πως είναι σε «ανοικτή γραμμή» τόσο με τον Παναθηναϊκό, όσο και με την Μπεσίκτας για τον 24χρονο εξτρέμ που μένει ελεύθερος από την Τβέντε, δίνοντας μάλιστα ένα ισχνό προβάδισμα στην ομάδα της Κωνσταντινούπολης.

«Είχαμε συνάντηση με την Μπεσίκτας για την μεταγραφή του Αϊτόρ. Υπάρχει όμως ακόμη ένας ενδιαφερόμενος και αυτός είναι ο Παναθηναϊκός από την Ελλάδα. Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται και με τους δύο και θα μπορούσα να πω πως εκείνες με την Μπεσίκτας προχωρούν με πιο γρήγορο ρυθμό» ανέφερε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος του Αϊτόρ,  Αλμπέρτ Μποτίνες.

Κι ως ένα σημείο έχει δίκιο. Υπό το πρίσμα, πως η οικονομική πρόταση που έχει καταθέσει η Μπεσίκτας για τον Ισπανό winger -που «έγραψε» 24 γκολ και 18 ασίστ σε 63 ματς στην Ολλανδία την τελευταία διετία- είναι σαφώς καλύτερη από την αντίστοιχη του Παναθηναϊκού.

Οι πληροφορίες του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων αναφέρουν πως η προσφορά που έχει καταθέσει το «τριφύλλι» για τον Αϊτόρ, είναι άκρως… υπερβατική για τις σημερινές οικονομικές δυνατότητες του Παναθηναϊκού (πόσω μάλλον εν μέσω πανδημίας), καθώς προσεγγίζει τις 300.000 Ευρώ σε ετήσια βάση.

Η Μπεσίκτας πιέζει κυρίως την πλευρά του ατζέντη του, με τον οποίο είναι σε καθημερινή επικοινωνία. Ο παίκτης ωστόσο, έχει ακόμη αρκετούς ενδοιασμούς για να μετακομίσει στην Τουρκία κι αυτό δεν έχει να κάνει τόσο με την προσφορά που έχει στα χέρια του, όσο με τις συνθήκες που επικρατούν στη γειτονική χώρα και με τον κορονοϊό, αλλά και με τη γενικότερη αστάθεια που υπάρχει στην οικονομία της. Το δε πρότζεκτ του Παναθηναϊκού και τα όσα του έχουν παρουσιαστεί από τους «πράσινους», δείχνουν να τον… ψήνουν πολύ περισσότερο, ωστόσο οι τελικές αποφάσεις από την πλευρά του θα παρθούν μέσα στις επόμενες 2-3 μέρες.
ΚΩΣΤΑΣ ΓΟΥΛΗΣ

Read previous post:
Ι. Πλακιωτάκης: Στήριξη της ακτοπλοΐας και ναυτικών

«Με συγκεκριμένα μέτρα, αποφασιστικά και έγκαιρα, διασφαλίσαμε και τη λειτουργία της ακτοπλοΐας και ενισχύσαμε με κάθε τρόπο και μέσο τους...

Close