Ο άνθρωπος από τη φύση του συμπεριφέρεται με ξιπασιά απέναντι σ' αυτούς που τον κολακεύουν και με σεβασμό προς εκείνους που δεν υποκλίνονται. - Θουκυδίδης, 5ος αιώνας π.Χ., Αθηναίος ιστορικός

L’Equipe: Συμφωνία Παρί Σ.Ζ-Μονακό για Μπαμπέ!

24 Αυγούστου, 2017

Συμφωνία  ανάμεσα στην Παρί Σ.Ζ καιτην Μονακό για την μετακίνηση του Κίλιαν Μπαπέ σύμφωνα με την L’Equipe και την Le Parisien. Τα γαλλικά ΜΜΕ λένε ότι η συμφωνία θα κλείσει στα 150 εκατομμύρια ευρώ συν έναν παίκτη σε αντάλλαγμα για τον νεαρό Γάλλο  επιθετικό. Αυτός ο παίκτης δεν έχει ακόμη αποφασίσει και είναι το μοναδικό που απομένει για την ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων. 
 Οι επιλογές που προσφέρει η Παρί Σ.Ζ είναι οι Ντι Μαρία, Μπεν Αφρά, Ντράξλερ, Κέδες, Κριτσόβιακ, Παστόρε ή Λούκας Μόουρα. Οποιοδήποτε από αυτούς θα μπορούσε να δανειστεί ή να πωληθεί. 
 Ενώ η  Μονακό θα αποφασίσει για έναν από αυτούς, η Παρί Σ.Ζ ήδη μελετά διαφορετικούς τύπους για να μην παραβιάζει το οικονομικό Fair Play, όπως  αναφέρει χαρακτηριστικά η L’Equipe. Η ομάδα του Παρισιού έχει ήδη δαπανήσει 222 εκατομμύρια ευρώ για τον Νεϊμάρ, οπότε εκτός από τη συμμετοχή ενός παίκτη στην μεταγραφή Μπαπέ, θα έπρεπε να πουλήσει σε άλλο, τουλάχιστον, για να εισπράξει μετρητά. 

Περισσότερα στη κατηγορία Αθλητικά Νέα
Οι 10 ομάδες που ξόδεψαν τα περισσότερα από το 2011

Λίγο πριν την ολοκλήρωση της θερινής μεταγραφικής περιόδου, το καλοκαίρι των ρεκόρ, η γαλλική εφημερίδα L'Equipe έκανε λογαριασμό, υπολογίζοντας  τις...

Close