Το πρόβλημά μου έγκειται στο συνδυασμό των ακαθάριστων συνηθειών μου με το καθαρό  εισόδημα μου - Errol Flynn

L’Equipe: Επανέναρξη της Ligue 1 στις 17 Ιουνίου

14 Απριλίου, 2020

H Γαλλία εξετάζει το ενδεχόμενο επανέναρξης της Ligue 1 στις 3 Ιουνίου ή στις 17 Ιουνίου, με την τελευταία ημερομηνία να είναι πιο πιθανή, όπως αποκαλύπτει η  γαλλική εφημερίδα L’Equipe , επικαλούμενη έγγραφο από την διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος (LFP).
 Το ποδόσφαιρο στη Γαλλία διεκόπη επ ‘αόριστον τον περασμένο μήνα λόγω της πανδημίας COVID-19., ενώ χθες ο Γάλλος πρόεδρος Εμμανουέλ Μακρόν επέκτεινε την καραντίνα στη χώρα στις 11 Μαΐου.
 Η Equipe αναφέρει ότι αν η σεζόν επαναληφθεί στις 17 Ιουνίου, οι ομάδες θα πρέπει να παίζουν κάθε τρεις μέρες, ώστε η κανονική σεζόν να τελειώσει μέχρι τις 25 Ιουλίου, αφήνοντας το χρόνο για play-off υποβιβασμού και ανόδου να ολοκληρωθούν μέχρι τις 2 Αυγούστου.
 Η L’Equipe τόνισε επίσης ότι τα μέλη της LFP ψήφισαν την Παρασκευή για να μεταφέρουν την έναρξη της επόμενης σεζόν κατά δύο εβδομάδες έως τις 23 Αυγούστου, αλλά ότι η απόφαση θα πρέπει να επιβεβαιωθεί από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Γαλλίας (FFF).
 Ο τελικός του γαλλικού Κυπέλλου μεταξύ του Παρι ΣΖ και Σεντ Ετιέν έχει προγραμματιστεί για τις 27 Ιουνίου, σύμφωνα με το έγγραφο, ενώ ο τελικός του League Cup μεταξύ Παρί ΣΖ και Λιόν για τις 11 Ιουλίου.

 A. Bαζογιάννης

Περισσότερα στη κατηγορία Αθλητικά Νέα
Ο Αλντερβάιρελντ άρχισε τη διανομή τάμπλετς σε ασθενείς

Ο Τόνι Αλντερβάιρελντ  εάρχισε να υλοποιεί την πρωτοβουλία για να ανακουφίσει όσους στο Βέλγιο νοσούν από την πανδημία σε νοσοκομεία...

Close