Ανήρ ο φεύγων και πάλι μαχήσεται. Μένανδρος, 4ος αιών π.Χ., Αρχαίος Έλληνας ποιητής  ερμηνεία: Αυτός που αποφεύγει τη μάχη στο τέλος θα τη δώσει.

Λεονάρτο: «Ο Καβάνι μου ζήτησε να φύγει από την Παρί»

20 Ιανουαρίου, 2020

Η Ατλέτικο Μαδρίτης θα είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Εντινσον Καβάνι, μετά την Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς ο 32χρονος Ουρουγουανός διεθνής επιθετικός ζήτησε ν’ αποχωρήσει άμεσα από την ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας, καθώς το καλοκαίρι ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του.
Η διοίκηση των πρωταθλητών Γαλλίας δεν ήθελε αρχικά να παραχωρήσει τον Καβάνι, μολονότι το καλοκαίρι μπορεί να φύγει χωρίς αντάλλαγμα, αλλά χθες ο «Ματαντόρ» ζήτησε από τον διευθυντή της Παρί, Λεονάρντο, να φύγει από το Παρίσι:
«Ελπίζαμε ότι θα έμενε, αλλά ζήτησε να φύγει. Εξετάζουμε την κατάσταση αυτή. Είχαμε μία πρόταση από την Ατλέτικο Μαδρίτης, αλλά όχι για την αξία του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή. Δεν είμαι σίγουρος, πάντως, ότι ο Καβάνι θα είναι μαζί μας και το Φεβρουάριο. Δεν είχαμε σκεφτεί ποτέ στο παρελθόν, την πώληση του. Θα δούμε πως θα εξελιχθεί τις επόμενες ημέρες, αλλά τον ακούμε, γιατί τον σεβόμαστε», τόνισε σχετικά ο Βραζιλιάνος παράγοντας.
 

Read previous post:
Περιβαλλοντικό διαγωνισμό για μαθητές και ενήλικες διοργανώνει ο Δήμος Παύλου Μελά

Περιβαλλοντικό διαγωνισμό για μαθητές και ενήλικες, και ημέρα αφιερωμένη στον εθελοντισμό και το περιβάλλον διοργανώνει ο Δήμος Παύλου Μελά, καλώντας...

Close