Ένας στόχος χωρίς σχέδιο είναι απλά μια ευχή. Antoin de Saint-Exupéry, 1900-1940, Γάλλος συγγραφέας

Λάρσι: «Θα αποφασίσουμε να πάμε στο Ορλάντο»

Ο ιδιοκτήτης των Μιλγουόκι Μπακς, Μαρκ Λάρσι, τόνισε ότι, μετά την προγραμματισμένη για απόψε σύγκλιση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΝΒΑ, αναμένει μια ψηφοφορία «στις αρχές της επόμενης εβδομάδας» προτού προχωρήσει το σχέδιο της διεξαγωγής αγώνων play-offs στο Ορλάντο τον Ιούλιο.
 «Νομίζω ότι στο τέλος της ημέρας, θα αποφασίσουμε να πάμε στο Ορλάντο στη Disney», δήλωσε  ο Μαρκ Λάρσι σε συνέντευξη στο CNBC. «Το ερώτημα θα είναι εάν θα έχουμε και τις 30 ομάδες εκεί, ή θα έχουμε 24 . Όποιος και αν είναι ο αριθμός. Ελπίζουμε, μέχρι τα μέσα Ιουλίου, να αρχίσουμε να παίζουμε ξανά.»
 Aυτό που μένει να καθοριστεί είναι αν το NBA θα συνεχίσει την κανονική σεζόν ή θα προχωρήσει στα play-offs. Θα μπορούσε να διεξαχθεί ένα τουρνουά για τον καθορισμό της τελικής βαθμολογίας σε κάθε περιφέρεια, κάτι που στηρίζεται από παίκτες.
 Ο Λάρσι είπε στο CNBC ότι η προσδοκία για το ΔΣ είναι να υπάρξουν πολλές επιλογές για την επιστροφή στις προπονήσεις και πώς να προχωρήσει με το υπόλοιπο της σεζόν 2019-20. Ο Λάρσι είπε ότι η τελική απόφαση γι αυτές τις επιλογές δεν είναι πιθανή σε αυτό το ΔΣ.
 Μάλιστα το Espn ανέφερε ότι ο επίτροπος  του ΝΒΑ, Ανταμ Σμιθ ενημέρωσε τους γενικούς διευθυντές σε μια τηλεδιάσκεψη ότι δεν θα διεξαχθεί ψηφοφορία απόψε, προσθέτοντας ότι οι συνομιλίες θα επεκταθούν στο Σαββατοκύριακο.
 Η διακοπή στο ΝΒΑ έγινε στις 11 Μαρτίου, όταν ο  Ρούντι Γκομπέρ βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.
 Η καθυστέρηση της έναρξης των play-offs οδήγησε επίσης το πρωτάθλημα να αναβάλει το NBA Draft Lottery, το NBA Scouting Combine και το NBA Draft.
Α. Βαζογιάννης

Περισσότερα στη κατηγορία Ανάλυση Επικαιρότητας
«Προσεύχομαι για το καλύτερο, ελπίζοντας ότι θα διεξαχθούν του χρόνου οι Ολυμπιακοί Αγώνες»

Αισιόδοξη πως οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο θα διεξαχθούν κανονικά το επόμενο έτος, εν μέσω παγκόσμιας ανησυχίας για την πανδημία...

Close