Ένας από τους λόγους που οι άνθρωποι σταματούν να μαθαίνουν, είναι ότι γίνονται όλο και πιο απρόθυμοι να ρισκάρουν μια αποτυχία. John W. Gardner, 1912-2002, Αμερικανός πολιτικός

Λαρεντζάκης: «Να περιορίσουμε τους Μίκι και ΜακΚόλουμ»

8 Απρίλιος, 2021

Από το αποτελεσματικό ή μη μαρκάρισμα πάνω στους Τζόρνταν Μίκι και Έρικ ΜακΚόλουμ θεωρεί πως θα έρθει η νίκη επί της Κίμκι για τον Ολυμπιακό ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης. Ο γκαρντ των «ερυθρόλευκων» μίλησε στη Media Day της ομάδας του Πειραιά πριν από τον τελευταίο αγώνα για τη Εuroleague και τη σεζόν. Το τζάμπολ έχει οριστεί για την Παρασκευή (9/4) στις 21:00, στο πλαίσιο της 34ης και τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου.

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης τόνισε κατά τη Media Day του Ολυμπιακού: 

«Εννοείται πως θέλουμε να κλείσει με νίκη η σεζόν. Πιστεύω πως στο τελευταίο παιχνίδι θα παίξουμε όπως πρέπει για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Το πιο σημαντικό είναι να περιορίσουμε τους Μίκι και ΜακΚόλουμ. Οι δύο αυτοί παίκτες παίρνουν τις περισσότερες κατοχές, διαχειρίζονται τις περισσότερες μπάλες, οπότε αν παίξουμε καλή άμυνα πάνω τους και τους σταματήσουμε, θεωρώ πως θα δυσκολευτεί αρκετά η Κίμκι».

AΣΠΑΣΙΑ ΒΕΛΟΝΑΚΗ