Οι αυθεντικές τραγωδίες στη ζωή δεν είναι οι συγκρούσεις μεταξύ σωστού και λάθους, είναι οι συγκρούσεις μεταξύ δύο σωστών. Friedrich Hegel, 1770-1831, Γερμανός φιλόσοφος

Λαμία: Σε εξέλιξη η προσέλευση στις κάλπες του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στη Στερεά Ελλάδα

15 Μαΐου, 2022

Σε εξέλιξη είναι η ψηφοφορία των μελών και φίλων του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στα 44 εκλογικά κέντρα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των μελών του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και στους 5 νομούς της Στερεάς Ελλάδας η συμμετοχή είναι αισιόδοξη και μάλιστα σε ορισμένες περιπτώσεις, η αύξηση των εγγραφών είναι πρωτόγνωρη.

Οι ίδιοι διαπιστώνουν μία ομαλή ροή σε ό,τι αφορά την διαδικασία της ψηφοφορίας, ενώ παρατηρείται αυξημένη ροή στα εκλογικά κέντρα που λειτουργούν στα μεγάλα αστικά κέντρα.

Από το 44 εκλογικά τμήματα που έχουν συγκροτηθεί σε ολόκληρη την Στερεά Ελλάδα, 14 λειτουργούν στη Βοιωτία, 12 στην Εύβοια, 2 στην Ευρυτανία, 10 στη Φθιώτιδα και 6 στην Φωκίδα.

Ιδιαίτερα μεγάλη είναι η μάχη μεταξύ των υποψηφίων για την Κεντρική Επιτροπή, καθώς από τις 26 υποψηφιότητες που μετέχουν από την περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας θα εκλεγούν μόλις 8 μέλη.