Χωρίς την εξουσία, οι ιδεολογίες δεν μπορούν να εφαρμοστούν. Με την εξουσία, σπάνια επιβιώνουν. Φιντέλ Κάστρο, 1925-, Κουβανός ηγέτης

Lamda Development-Ελληνικό: Το πρώτο εξάμηνο του 2026 παραδίδονται στους νέους ιδιοκτήτες τα Cove Residences

Το εργοτάξιο του Ελληνικού που είναι σε πλήρη εξέλιξη η μεγαλύτερη αστική ανάπλαση στην Ευρώπη από τη Lamda Development επισκέφτηκαν σήμερα οι ιδιοκτήτες  των The Cove Residences προκειμένου να παρακολουθήσουν και να ενημερωθούν για την εξέλιξη των εργασιών στις μελλοντικές τους κατοικίες.

Ο  Haris Kirikos, Project Head του συγκεκριμένου έργου στη Lamda Development ενημέρωσε τους αγοραστές για την πρόοδο της κατασκευής και τα ορόσημα που έχουν επιτευχθεί έως σήμερα. Τα Cove Residences πρόκειται να παραδοθούν βάσει πλάνου το πρώτο εξάμηνο του 2026, όπως επισημάνθηκε. 

Όπως έχει ανακοινωθεί, τα Cove Residences, που συνθέτουν ένα οργανωμένο συγκρότημα διαμερισμάτων και διπλόκατοικιών ιδανικό για οικογένειες, μαζί με τις βίλες και τα διαμερίσματα του Riviera Tower έγιναν sold out λίγους μήνες αφότου βγήκαν προς πώληση στην αγορά.

Όπως ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος της Lamda Development Οδυσσέας Αθανασίου μιλώντας την εβδομάδα που μας πέρασε στο βρετανικό κανάλι SKY News οι πωλήσεις ακινήτων έχουν αποφέρει ήδη 700 εκατ. ευρώ. Πρόσφατα  βγήκαν στην αγορά 500 περίπου επιπλέον και ακίνητα μεσαίας εισοδηματικής κλίμακας με τις προπωλήσεις να πηγαίνουν, όπως είπε χαρακτηριστικά, εκπληκτικά καλά.

Φωτογραφία- πηγή: Lamda Development