Δεν υπάρχει μεγαλύτερη τρέλα που μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος από το να απελπιστεί. Miguel Cervantes, 1547-1616, Ισπανός συγγραφέας.

Λ. Κυρίζογλου: «Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας του δημότες των Αμπελοκήπων και Μενεμένης»

26 Μαΐου, 2019

Την εντολή να ανανεώσει την θητεία του στον Δήμο Αμπελοκήπων- Μενεμένης πήρε από την πρώτη Κυριακή των δημοτικών εκλογών ο Λάζαρος Κυρίζογλου. 
“ Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας του δημότες των Αμπελοκήπων και Μενεμένης. Πρόκειται για μια τιμητική και πολύ βαριά εντολή χρέους, καθήκοντος και ευθύνης που μας υποχρεώνει να εφαρμόσουμε το πρόγραμμά μας, κινούμενοι πιο γρήγορα, πιο δυνατά και πιο αποτελεσματικά για τους Αμπελόκηπους και τη Μενεμένη που όλοι αγαπάμε. Θα επιδιώξουμε συνεργασία με όλες τις παρατάξεις του δήμου” τόνισε ο δήμαρχος Αμπελοκήπων και Μενεμένης, Λάζαρος Κυρίζογλου και συνέχισε: “ θέλω να συγχαρώ το λαό των Αμπελοκήπων και της Μενεμένης για την μεγάλη ωριμότητα που επέδειξε ώστε να γίνουν οι πιο ήρεμες και πολιτισμένες εκλογές. Οι πολίτες αντιστάθηκαν και απέρριψαν τα διλήμματα, την κινδυνολογία και τις κομματικές πιέσεις. Στάθηκαν στο ύψος τους και ψήφισαν αυτοδιοικητικά. Εμείς που ασχολούμαστε με τα κοινά πρέπει να λέμε λίγα και να κάνουμε πολλά”. 
 

Read previous post:
Επανεκλογή 5 περιφερειαρχών από την πρώτη Κυριακή – Άνετη νίκη για Απ. Τζιτζικώστα και Στ. Αρναουτάκη

Την επανεκλογή τους από την πρώτη Κυριακή φέρεται να εξασφαλίζουν πέντε περιφερειάρχες, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα αποτελέσματα.

Close