Το καλύτερο επιχείρημα εναντίον της δημοκρατίας είναι μια συζήτηση πέντε λεπτών με το μέσο ψηφοφόρο. Winston Churchill, 1874-1965, Βρετανός πρωθυπουργός, Νόμπελ 1953

Λ. Κονιόρδου: «Nα δώσουμε πνοή στη δημιουργία μιας Νέας Ευρώπης»

20 Απρίλιος, 2019

«Η δύναμη βρίσκεται πάντα στην ένωση, όχι στο διαχωρισμό» υποστηρίζει η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, Λυδία Κονιόρδου σε συνέντευξη της στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων τονίζοντας πως το βασικό διακύβευμα αυτών των ευρωεκλογών, είναι «ο ορατός πια κίνδυνος διάλυσης του ευρωπαϊκού οράματος και η αποτυχία μιας δύναμης όπως η Ευρωπαϊκή Ένωση να απαντήσει σε καίρια διλήμματα και προκλήσεις που διαμορφώνουν τις ζωές της πλειοψηφίας των πολιτών της».

Σύμφωνα με την κ. Κονιόρδου, δεν μπορούμε να σταθούμε αδιάφοροι σε αυτόν τον κίνδυνο. «Δεν έχουμε την πολυτέλεια της ιδιώτευσης. Πρέπει να σταθούμε ενωμένοι και να δώσουμε πνοή στη δημιουργία μιας Νέας Ευρώπης» τονίζει. ‘Αμεση προτεραιότητά της σε περίπτωση που εκλεγεί είναι, όπως υποστηρίζει, να εργαστεί για τον Νέο Πολιτισμό και τις αξίες που θα εμπνεύσουν τους πολίτες στην πορεία ενοποίησης της Ευρώπης. «Ο πολιτισμός συνδέεται με τα πάντα. Δεν είναι, όπως συχνά λανθασμένα κάποιοι νομίζουν, πολυτέλεια. Είναι μια αναγκαία ανθρώπινη λειτουργία που διαμορφώνει τις σκέψεις, τις επιθυμίες, τους στόχους και τον τρόπο επίτευξης τους. Θέλω να δουλέψω ώστε ο ελληνικός πολιτισμός να προσφέρει ξανά τα πολύτιμα δώρα του στον εμπλουτισμό του κοινού νέου οράματος» επισημαίνει η κ. Κονιόρδου.

Read previous post:
Λ. Αυγενάκης: «Να μην πέσει καμία περιφέρεια στον έλεγχο του ΣΥΡΙΖΑ, στόχος του κόμματος»

«Σε ό,τι αφορά τις περιφέρειες ο στόχος μας είναι να μην πέσει καμία περιφέρεια στον έλεγχο του ΣΥΡΙΖΑ και να...

Close