Τζωρτζ Μπους, γ.1946, Αμερικανός Πρόεδρος

Λ. Αυγενάκης, ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ΚΑΕ Ολυμπιακός, ΚΑΕ ΑΕΚ για το θάνατο του Μαραντόνα

25 Νοεμβρίου, 2020

Το ποδόσφαιρο παγκοσμίως θρηνεί το θάνατο του Ντιέγκο Μαραντόνα, ενός εκ των μεγαλύτερων ποδοσφαιριστών όλων των εποχών, αν όχι του κορυφαίου όλων και οι αντιδράσεις ανά την υφήλιο, στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του, ήταν αμέτρητες. Τη θλίψη τους για το χαμό του μεγάλου Αργεντινού άσου, μετέφεραν και οι περισσότεροι φορείς και μεγάλοι σύλλογοι του ελληνικού αθλητισμού σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, μέσω μηνυμάτων τους στους λογαριασμούς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ (Υφυπουργός Αθλητισμού): «Ήταν αδιαμφισβήτητα ο θνητός “θεός” του ποδοσφαίρου. Είδωλο και μοναδικός στο γήπεδο, αμφιλεγόμενο πρότυπο όμως, με τη στάση ζωής του. Λατρεύτηκε & πολεμήθηκε, σηματοδότησε για δεκαετίες τον παγκόσμιο αθλητισμό. Με συγκίνηση αποχαιρετούμε τον Ντιέγκο Μαραντόνα».

ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: «Αναντικατάστατος, Ασταμάτητος. Αξέχαστος. Αθάνατος. Ένας αληθινός θρύλος του παιχνιδιού έφυγε. Η αγάπη για το ποδόσφαιρο προήλθε από σένα. Σε ευχαριστούμε για τις αναμνήσεις. Αναπαύσου εν ειρήνη. Ντιέγκο Αρμάντο».

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Καλό ταξίδι Ντιέγκο Ήταν τιμή μας που «ευλόγησες» τα χώματα της Τούμπας με την παρουσία σου. Ήταν ευλογία να σε παρακολουθούμε να αγωνίζεσαι. Καλό ταξίδι Ντιέγκο…».

ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: «Το χρώμα της μπάλας μπορεί να είναι διαφορετικό, όμως το συναίσθημα είναι το ίδιο. Ο κόσμος του αθλητισμού θρηνεί σήμερα τον χαμό ενός θρύλου. Αναπαύσου εν ειρήνη Ντιέγκο».

ΚΑΕ ΑΕΚ: «Καταραμένο 2020. Μετά τον Kobe “ έφυγε” βίαια, πρόωρα, μέχρι και ο Θεός (του ποδοσφαίρου). Συγκλονισμένοι…».