Όταν κάποιος λέει ότι δεν θέλει να μιλήσει για κάτι, συνήθως εννοεί ότι μόνο αυτό έχει στο μυαλό του - Τζων Στάινμπεκ

Λ. Αυγενάκης: Γονατογράφημα πολιτικού κυνισμού ο Κλεισθένης Ι

24 Μαΐου, 2018

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο Λευτέρης Αυγενάκης, την οποία και κατηγόρησε πως επιλέγει το χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης «για να ασκήσει τους συνήθεις κομματικούς τακτικισμούς της» και ότι «επιδιώκει να προκαλέσει χάος και τελικά να αποδυναμώσει την αυτοδιοίκηση».

Μιλώντας σε στελέχη της Αυτοδιοίκησης της ΠΕ Ανατολικής Αττικής, σε εκδήλωση στο Κορωπί, ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέα Δημοκρατίας και βουλευτής Ηρακλείου αναφέρθηκε στο αναπτυξιακό σχέδιο της κυβέρνησης λέγοντας πως δεν είναι τίποτε παραπάνω από ένα αόριστο ευχολόγιο στο οποίο συνυπάρχουν ιδεοληπτικές εμμονές, ασυγχώρητες γενικότητες και κάποιες λίγες αυτονόητες μεταρρυθμίσεις.

«Η Ελλάδα χρειάζεται κοστολογημένο πρόγραμμα και όχι ολιστικές αερολογίες. Πρόκειται για αναπτυξιακό σχέδιο χωρίς ανάπτυξη. Έχουμε να κάνουμε με γενικόλογες, αναφορές, ευχολόγια αλλά και προτάσεις στη λάθος κατεύθυνση που δεν συνιστούν για κανέναν λόγο αναπτυξιακό σχέδιο. Δεν περιλαμβάνει κανένα χρονοδιάγραμμα, δεν περιλαμβάνει ποσοτικοποιημένους στόχους, δεν έχει κάποιο σχέδιο» είπε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στον “Κλεισθένη Ι”, ο κ. Αυγενάκης τόνισε πως στόχος της κυβέρνησης είναι να πάρει τουπουργείο Εσωτερικών τον έλεγχο των Δήμων και των Περιφερειών και η επιβολή ενός καθεστώς ακυβερνησίας που θα λειτουργήσει ως πολιτικό σωσίβιο των ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ και των κ.κ. Τσίπρα-Καμμένου», ενώ επιπλέον εκτίμησε πως «αν αυτό το νομοσχέδιο καταστεί νόμος του κράτους, η επόμενη αυτοδιοικητική περίοδος θα είναι η χειρότερη που έχει γνωρίσει ο τόπος. To ελεγκτικό πλαίσιο όπως επιχειρείται να τροποποιηθεί είναι δυνατό να μεγιστοποιήσει τον κρατικό παρεμβατισμό» δήλωσε.

Read previous post:
Λύση για την αντιμετώπιση του προβλήματος διενέργειας εξετάσεων των οροθετικών προωθεί το υπουργείο Υγείας

Η πρόσβαση των ανθρώπων που ζουν με HIV στις ιατρικές εξετάσεις που είναι αναγκαίες για την παρακολούθηση της θεραπείας και...

Close