Η πολιτική είναι ένας χώρος με χαμηλές προσδοκίες και περίεργα μέτριες απαιτήσεις, όπου όλοι είναι καλοί, εκτός αν είναι εγκληματίες, και όλοι είναι σοφοί, εκτός αν είναι - σε γελοίο βαθμό - κάτι άλλο. Frank Moore Colby, 1865-1925, Αμερικανός συγγραφέας

Λ. Αυγενάκης για Novartis: Ο κ. Τσίπρας έσπειρε ανέμους και θα θερίσει θύελλες

28 Φεβρουάριος, 2018

«Όλα και για όλους στο φως» δήλωσε από το Ηράκλειο ο γ.γ της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής Ηρακλείου, Λευτέρης Αυγενάκης, σχετικά με το αίτημα της ΝΔ για τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής για το αδίκημα της απιστίας των κ.κ. Π. Κουρουμπλή, Α. Ξάνθου και Π. Πολάκη. Όπως επεσήμανε ο κ. Αυγενάκης, αυτό ζήτησε από την πρώτη στιγμή η Νέα Δημοκρατία, αυτό είχε πει, και γι’ αυτό και ζήτησε τη διερεύνηση όλης της υπόθεσης, μέχρι τέλους, και όχι μόνο για σκοπούς εντυπωσιασμού και λάσπης, όπως επεδίωξε η κυβέρνηση.

Ο κ. Αυγενάκης βρίσκεται στο Ηράκλειο μαζί με την Ντόρα Μπακογιάννη, για διήμερη επίσκεψη κατά την οποία σήμερα επισκέφθηκαν το δήμο Μαλεβυζίου και τον Κρουσώνα. Ο γενικός γραμματέας της αξιωματικής αντιπολίτευσης δήλωσε πως «η φαιδρότητα της κυβέρνησης δεν έχει όριο. Η κυβέρνηση μάλιστα, επέλεξε να στοχοποιήσει τους πολιτικούς της αντιπάλους, εξαιρώντας απροκάλυπτα τους δικούς της υπουργούς από τον έλεγχο. Παρόλο που η δικογραφία που στάλθηκε στη Βουλή περιέχει συγκεκριμένα στοιχεία που αφορούν την περίοδο 2015-2016 και τους υπουργούς Παναγιώτη Κουρουμπλή, Ανδρέα Ξανθό και Παύλο Πολάκη» ανέφερε καταλήγοντας: «Ο κ. Τσίπρας έσπειρε ανέμους και θα θερίσει θύελλες».

Read previous post:
Σχόλιο του γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ για τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης

Δηκτικά σχολίασε το ΠΑΣΟΚ τον ανασχηματισμό και την τοποθέτηση του Φώτη Κουβέλη στο υπουργείο Άμυνας.

Close