Η υπερβολική διακυβέρνηση είναι ο πιο μεγάλος κίνδυνος για τις κυβερνήσεις. Honore Gabriel Riqueti, comte de Mirabeau, 1749-1791, Γάλλος πολιτικός.

Κυρ. Βελόπουλος: Ο Κυρ. Μητσοτάκης πρέπει επιτέλους να κατανοήσει ότι είναι πρωθυπουργός της Ελλάδας και όχι «μουσαφίρης», εάν πραγματικά θέλει να λύσει το πρόβλημα της ακρίβειας

«Ο Κυρ. Μητσοτάκης εξακολουθεί να συμπεριφέρεται ως “επισκέπτης” στην χώρα που υποτίθεται ότι κυβερνά. Πρέπει όμως επιτέλους να κατανοήσει ότι είναι πρωθυπουργός της Ελλάδας και όχι “μουσαφίρης”, εάν πραγματικά θέλει να λύσει το πρόβλημα της ακρίβειας» δήλωσε ο Κυριάκος Βελόπουλος. 

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης υποστήριξε ότι το κόμμα του «έχει καταθέσει αποτελεσματικές και άμεσα εφαρμόσιμες προτάσεις για να σταματήσει επιτέλους η ληστεία του ελληνικού λαού από τον “πληθωρισμό της απληστίας”: Ποινικοποίηση της αισχροκέρδειας, με κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος σε όσους αισχροκερδούν και το κυριότερο, κατάργηση του ανώτατου πλαφόν στα πρόστιμα που επιβάλλονται στις εταιρείες που θησαυρίζουν εις βάρος των Ελλήνων».

«Δυστυχώς» συνέχισε ο Κυριάκος Βελόπουλος, «ο κ. Μητσοτάκης επιλέγει να παραμείνει απλός “επισκέπτης” στη χώρα και όχι πρωθυπουργός».

Θ. Αξελός