Μια αλήθεια που λες με κακή πρόθεση, επηρεάζει πιο πολύ απ΄ όλα τα ψέματα που μπορείς να επινοήσεις. William Blake, 1757-1827, Άγγλος ποιητής & ζωγράφος

Κύπρος: Την άφιξη της Τζέιν Χοτ Λουτ στις 15 Δεκεμβρίου επιβεβαίωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

7 Δεκέμβριος, 2018

Την πληροφορία που μετέδωσε χθες το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ότι η απεσταλμένη του γγ του ΟΗΕ, Τζέιν Χολ Λουτ, θα μεταβεί στη Λευκωσία στις 15 Δεκεμβρίου, επιβεβαίωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της Κύπρου, Πρόδρομος Προδρόμου, προσθέτοντας ότι ο Πρόεδρος, Νίκος Αναστασιάδης είναι έτοιμος για διαβουλεύσεις με την κ. Λουτ.

«Περιμένουμε και προσβλέπουμε στην επίσκεψη της κ. Λουτ γιατί θέλουμε να διαμορφωθούν και να συμφωνηθούν οι όροι αναφοράς, προκειμένου να ξεκινήσουν ξανά οι διαπραγματεύσεις», τόνισε ο κ. Προδρόμου.

Σύμφωνα με τον Κύπριο κυβερνητικό εκπρόσωπο, θα διαφανούν και οι πραγματικές θέσεις και προθέσεις της Τουρκίας, «για τις οποίες τον τελευταίο καιρό πολύ συζήτηση γίνεται, χωρίς όμως να μπορεί να συμβάλει επί της ουσίας». Όπως συμπλήρωσε, «η ουσία θα είναι στις διαπραγματεύσεις, τις οποίες εμείς θέλουμε να ξεκινήσουν ξανά».

Read previous post:
Συνάντηση Γ. Κουμουτσάκου με τον βοηθό γγ του ΝΑΤΟ

Με τον βοηθό γγ του ΝΑΤΟ, Αλεσάντρο Αλβαρογκονζάλες, συναντήθηκε σήμερα στην έδρα της Ατλαντικής Συμμαχίας, στις Βρυξέλλες, ο τομεάρχης Εξωτερικών...

Close