Δεν θα υπάρξει ποτέ δικαιοσύνη, όσο ένας άνθρωπος μπορεί να σηκωθεί με ένα μαχαίρι ή ένα όπλο και να εξοντώσει όσους είναι πιο αδύναμοι από αυτόν. Isaac Bashevis Singer, 1902,1991, Αμερικανοπολωνοεβραίος συγγραφέας.

Κύπρος: Νέα κίτρινη προειδοποίηση εξέδωσε η Μετεωρολογική Υπηρεσία, εξαιτίας ισχυρών καταιγίδων

6 Δεκέμβριος, 2018

Κίτρινη προειδοποίηση, εξαιτίας ισχυρών καταιγίδων, συνοδευόμενες από χαλάζι, εξέδωσε για δεύτερη φορά μέσα σε ένα 48ωρο, η Μετεωρολογική Υπηρεσία Κύπρου.

Η ποσότητα βροχής, τοπικά, είναι δυνατό να ξεπεράσει τα 50 χιλιοστόμετρα σε διάρκεια 6 ωρών. Η προειδοποίηση άρχισε να ισχύει από τις 11 το πρωί σήμερα και για ένα 24ωρο.

Σύμφωνα με την τελευταία πρόγνωση, απόψε ο καιρός θα συνεχίσει να είναι κατά διαστήατα συννεφιασμένος, ε τοπικές βροχές και εονωένες καταιγίδες. Οι άνεοι θα πνέουν δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς έχρι έτριοι, 3 ε 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγένη έχρι ταραγένη.

Η θεροκρασία θα πέσει στους 11 βαθούς Κελσίου στο εσωτερικό, γύρω στους 13 στα παράλια και στους 3 βαθούς Κελσίου στα ψηλότερα ορεινά. Στο Τρόοδος ενδέχεται να χιονίσει.

Αύριο, ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως συννεφιασένος ε τοπικές βροχές ή και εονωένες καταιγίδες, ενώ σταδιακά έχρι τις απογευατινές ώρες, θα καταστεί ερικώς συννεφιασένος. Οι άνεοι θα πνέουν κυρίως βόρειοι, έτριοι έχρι ισχυροί, 4 ε 5 ποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγένη έχρι ταραγένη. Η θεροκρασία θα ανέλθει γύρω στους 17 βαθούς Κελσίου στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 6 βαθούς Κελσίου στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο και την Κυριακή παροδικά αυξηένες νεφώσεις πιθανό να «φέρουν» βροχές, ενώ τη ευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασένος ε τοπικές βροχές ή και εονωένες καταιγίδες. Η θεροκρασία θα σηειώσει σταδιακά άνοδο από το Σάββατο για να παραείνει όως κοντά στις έσες τιές για την εποχή.

 

Read previous post:
ΠΑΟΚ: Ετοιμος ο Πασχαλάκης

Για την επόμενη πρόκληση την, ΑΕΛ, την οποία φιλοξενεί στην Τούμπα για την 13η αγωνιστική της Super League προετοιμάζεται ο...

Close