Η ηθικολογία έρχεται μαζί με τη θλιβερή σοφία της ηλικίας, όταν μια η αίσθηση περιέργειας έχει εξανεμισθεί. Graham Green, 1904-1991, Βρετανός συγγραφέας

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εγνατία λόγω εργασιών του Μετρό

16 Μαρτίου, 2019

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, με περιορισμό των λωρίδων κυκλοφορίας, εφαρμόζονται σήμερα από τις 7 το πρωί έως και τις 6 το πρωί της Δευτέρας, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, καθώς εκτελούνται εργασίες κατασκευής του Μετρό.

Σύμφωνα με την Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης εφαρμόζονται οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

Διακοπή κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στο ρεύμα πορείας προς δυτικά της οδού Εγνατίας, από το ύψος της οδού Ελ. Βενιζέλου μέχρι το ύψος της οδού Ιων. Δραγούμη. Η κυκλοφορία των οχημάτων στο ρεύμα πορείας προς δυτικά διεξάγεται με προσωρινή αντιδρόμηση της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας (του ρεύματος πορείας προς ανατολικά, ελάχιστου πλάτους τριών μέτρων).Η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο ρεύμα πορείας προς ανατολικά διεξάγεται από τη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας του ίδιου ρεύματος πορείας, ελάχιστου πλάτους 2,75 μέτρων.

   »Επίσης, ισχύει διακοπή κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στο ρεύμα προς ανατολικά της οδού Εγνατίας, από το ύψος της οδού Ιων. Δραγούμη μέχρι το ύψος οδού Ελ. Βενιζέλου. Η κίνηση των οχημάτων προς ανατολικά διεξάγεται με προσωρινή αντιδρόμηση της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας του ρεύματος πορείας προς δυτικά, ελάχιστου πλάτους τριών μέτρων. Η κυκλοφορία προς δυτικά διεξάγεται από τη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας του ίδιου ρεύματος πορείας, ελάχιστου πλάτους τριών μέτρων».

φωτογραφία αρχείου

Read previous post:
Ο ρόλος της UNESCO και της Ε.Ε. στην προστασία της πολιτιστικής κληρονομιάς

Αναγνωρίζουν οι ένοπλες μη- κρατικές ομάδες σε συρράξεις τους κανόνες διεθνούς δικαίου για την προστασία της πολιτιστικής κληρονομιάς; Μπορούν να...

Close