Το ταλέντο πετυχαίνει ένα στόχο που κανένας άλλος δεν μπορεί να πετύχει. Η ιδιοφυΐα πετυχαίνει ένα στόχο που κανένας άλλος δεν μπορεί να δει. Arthur Schopenhauer, 1788-1860, Γερμανός φιλόσοφος

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη σήραγγα Πλαταμώνα στην ΠΑΘΕ

16 Ιανουαρίου, 2018

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν από σήμερα έως και την Παρασκευή, καθώς και από την επόμενη Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου έως και την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου, στην νέα εθνική οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης (αυτοκινητόδρομος ΠΑΘΕ) στην Πιερία.

Όπως ανακοινώθηκε θα πραγματοποιηθούν , προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη σήραγγα Πλαταμώνα στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης λόγω εργασιών συντήρησης – αναβάθμισης των ηλεκτρονικών συστημάτων.

Συγκεκριμένα, θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων από τον Ανισόπεδο Κόμβο Πλαταμώνα (400ο χιλιόμετρο), έως τον Ανισόπεδο Κόμβο Λεπτοκαρυάς (410ο χιλιόμετρο) του αυτοκινητοδρόμου και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας (προς Αθήνα και προς Θεσσαλονίκη). Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύουν από τις 10 το βράδυ μέχρι στις 6 τα ξημερώματα της επόμενης μέρας.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού από τον Ανισόπεδο Κόμβο Ευαγγελισμού (377ο χιλιόμετρο) έως τον Ανισόπεδο Κόμβο Λεπτοκαρυάς (410ο χιλιόμετρο).

Περισσότερα στη κατηγορία Ρεπορτάζ
Ο καιρός στη Μακεδονία και στη Θράκη

Στη Μακεδονία και στη Θράκη προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές η χιονόνερο τις πρώτες πρωινές ώρες στην ανατολική...

Close