Το κράτος είναι ένα τεράστιο κατασκεύασμα μέσα από το οποίο όλοι προσπαθούν να ζήσουν σε βάρος όλων των άλλων. Frederic Bastiat, 1801-1850, Γάλλος οικονομολόγος και κοινωνιολόγος

Ξεκινούν προπονήσεις σε μικρά γκρουπ 6 παικτών

Προπονήσεις σε εξωτερικούς χώρους σε μικρά γκρουπ θα ξεκινήσουν οι ομάδες από την επόμενη εβδομάδα, όπως ανακοινώθηκε από τη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος των ΗΠΑ (MLS), καθώς το ποδόσφαιρο θα κάνει τα επόμενα βήματα επιστροφής στη δράση, μετά το «λουκέτο» που μπήκε εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού. 
Το MLS ανακοίνωσε τον Απρίλιο την αναστολή της αγωνιστικής δραστηριότητας και από τις αρχές Μαίου είχε επιτραπεί η ατομική προπόνηση των παικτών, περνώντας τώρα στη β’ φάση με την προπόνηση των ομάδων να γίνεται σε μικρά γκρουπ, και αφού όλοι οι παίκτες υποβληθούν ξανά σε έλεγχο για τον εντοπισμό τυχόν κρουσμάτων. Σύμφωνα με το σχετικό πρωτόκολο το κάθε γκρουπ πρέπει να αποτελείται από έξι παίκτες, ενώ τεχνικό επιτελείο των ομάδων πρέπει να φορά μάσκες. 
 Δ. Καρακώστας

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα 5 τοπ πρωταθλήματα στις ΗΠΑ ίσως χάσουν 20 δισ. $

Μπάιλς: «Προσεύχομαι για το καλύτερο, ελπίζοντας…»

Read previous post:
Το Twitter αποδοκίμασε tweet του Ντόναλντ Τραμπ ως «εκθείαση της βίας»

 To Twitter τοποθέτησε μήνυμα αποδοκιμασίας κάτω από tweet του Ντόναλντ Τραμπ σχετικά με τα επεισόδια στην Μινεάπολις για «εκθείαση βίας».

Close