Ο καλύτερος τρόπος για να αξιολογείς μια ηγεσία είναι α διερωτάσαι τι σφάλμα είναι ικανοί α κάνουν. Karl Popper, 1902-1994, Αγγλοαυστριακός φιλόσοφος

Ξεκίνησε θεραπείες ο Κουρμπέλης

23 Μαρτίου, 2023

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης επέστρεψε από το πρωί της Πέμπτης (23/3) στο «Γ. Καλαφάτης», έχοντας μείνει εκτός Εθνικής Ομάδας λόγω του τραυματισμού του (τράβηγμα στον αριστερό μηρό). Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού εξετάστηκε (και) απ’ το ιατρικό τιμ των «πράσινων», το οποίο επιβεβαίωσε το μέγεθος του τραυματισμού του, που θα τον κρατήσει εκτός προπονήσεων για περίπου μία εβδομάδα.

Ήδη ξεκίνησε θεραπείες και, όπως όλα δείχνουν, θα χάσει μόνο την αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής των play off με τον Βόλο στη Λεωφόρο (2/4) και θα είναι ακολούθως διαθέσιμος για τα ματς της 3ης και της 4ης αγωνιστικής με τον Άρη («Κλεάνθης Βικελίδης, 5/4) και τον Ολυμπιακό («Απόστολος Νικολαΐδης», 9/4).

Στο πρωινό πρόγραμμα, το οποίο περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις 5-2, σέντρες και τελειώματα, καθώς και τουρνουά τεσσάρων ομάδων, συμμετείχαν και παίκτες απ’ τη δεύτερη ομάδα και την Κ19 του Παναθηναϊκού.

Σε μέρος του προγράμματος συμμετείχε ο Σάρλια, προτού συνεχίσει με ατομικό. Απόντες ήταν ξανα οι διεθνείς Ιωαννίδης, Σπόραρ, Τσέριν, Βέρμπιτς, Μάγκνουσον, Κλεϊνχέισλερ, Πούχατς.

ΚΩΣΤΑΣ ΓΟΥΛΗΣ