Οι άνθρωποι ζουν πια περισσότερα χρόνια, εξέλιξη που κρίθηκε απαραίτητη προκειμένου να γίνει δυνατή η αποπληρωμή των τριακονταετών στεγαστικών δανείων - Doug Larson

Ξεκίνησε στο Δευτεροβάθμιο Κακουργιοδικείο η δίκη για την υπόθεση εξαφάνισης του φοιτητή Μάριου Παπαγεωργίου

19 Μαρτίου, 2018

Ξεκίνησε ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου, η δίκη για την υπόθεση εξαφάνισης του 26χρονου φοιτητή Μάριου Παπαγεωργίου τον Αύγουστο του 2012, για την οποία βασικός κατηγορούμενος είναι 73χρονος φίλος της οικογένειας του θύματος και άλλα έξι πρόσωπα.

Ο θεωρούμενος ως εγκέφαλος της υπόθεσης με τον 26χρονο Μάριο , το πτώμα του οποίου δεν έχει βρεθεί, απουσίαζε σήμερα από το εδώλιο, ενώ παρόντες στην δίκη ήταν μόνο τρεις από τους κατηγορούμενους.

Η δίκη σε δεύτερο βαθμό, ξεκίνησε με την μητέρα του φοιτητή να ανεβαίνει στο βήμα του μάρτυρα, χωρίς ωστόσο να είναι σε θέση να καταθέσει καθώς βρισκόταν σε μεγάλη συγκινησιακή φόρτιση. “Είχα ένα παιδί, τον Μάριο, πολύ καλό παιδί” πρόλαβε να πει η γυναίκα ανάμεσα σε αναφιλητά. Έτσι το δικαστήριο διέκοψε την συνεδρίαση του για τις 28 Μαρτίου, ώστε η μητέρα του φοιτητή να μπορέσει να αρχίσει την κατάθεση της.

 

Το πλήρες τηλεγράφημα στη συνδρομητική σελίδα του ΑΠΕ-ΜΠΕ

Περισσότερα στη κατηγορία Ειδήσεις
Ο πρόεδρος Ερντογάν θα ζητήσει από την ΕΕ τα “υπόλοιπα 3 δισεκ. ευρώ” της βοήθειας για τους πρόσφυγες

Η Τουρκία θα ζητήσει από την Ευρωπαϊκή Ένωση το υπόλοιπο ποσό από τα 3 δισεκατομμύρια ευρώ που έχουν υποσχεθεί οι...

Close