Ο πληθωρισμός είναι μια μορφή φορολογίας που επιβάλλεται χωρίς νόμο. Milton Friedman, 1912-2006, Αμερικανός οικονομολόγος

Ξεκίνησε σήμερα το θερινό ωράριο δρομολογίων στον ΟΑΣΘ

1 Ιουλίου, 2020

Με εφαρμογή του θερινού προγράμματος δρομολογίων του, που θα ισχύσει μέχρι τις 31 Αυγούστου και με επαναλειτουργία της πολιτιστικής γραμμής Νο 50 «υποδέχεται» τον Ιούλιο ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ).

Ειδικότερα, όπως αναφέρει σε σχετική του ανακοίνωση ο ΟΑΣΘ, από σήμερα ξεκινούν τη λειτουργία τους, σε καθημερινή βάση, οι ειδικές γραμμές Νο 70 «Ν.Σ. Σταθμός – Επανομή» και Νο 71 «Ν.Σ. Σταθμός – N. Μηχανιώνα», για τη μετακίνηση των επιβατών στις παραλίες της Επανομής και της N. Μηχανιώνας.

Παράλληλα, για τη θερινή περίοδο, ο ΟΑΣΘ έχει ενισχύσει τη συχνότητα των δρομολογίων του από και προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία» και στο πλαίσιο αυτό θα διεξάγονται ανά περίπου 20 λεπτά τα δρομολόγια των γραμμών Χ1 «ΚΤΕΛ – ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ», και της απευθείας σύνδεσης των ΚΤΕΛ Μακεδονίας και Χαλκιδικής, της γραμμής Νο 45 «ΚΤΕΛ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ – ΚΤΕΛ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ – COSMOS».

Στο μεταξύ, από σήμερα επαναλειτουργεί η πολιτιστική γραμμή Νο 50 του ΟΑΣΘ και θα αφορά σε 14 ημερήσια δρομολόγια, με αφετηρία τον Λευκό Πύργο. Οι αναχωρήσεις στη συγκεκριμένη γραμμή προγραμματίζονται ανά μία ώρα, με την πρώτη στις 08:00 και την τελευταία στις 21:00.

Για πληροφορίες σχετικά με τα ωράρια, τις διαδρομές και τις στάσεις των γραμμών, οι επιβάτες μπορούν να ενημερώνονται από το πληροφοριακό κέντρο του Ο.Α.Σ.Θ. -11085 καθ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας από τις 7 το πρωί μέχρι και τις 10 το βράδυ και όλες τις ημέρες της εβδομάδας, από τις 07:00 έως και τις 22:00, καθώς και από την ιστοσελίδα του οργανισμού στη διεύθυνση
www.oasth.gr.
 

Περισσότερα στη κατηγορία Ρεπορτάζ
Ο καιρός σε Μακεδονία και Θράκη

Γενικά αίθριος ο καιρός στη Μακεδονία και στη Θράκη.

Close