Μια μέτρια ιδέα που δημιουργεί ενθουσιασμό θα πάει πιο μακριά από μια μεγαλειώδη ιδέα που δεν εμπνέει κανέναν. Mary Kay Ash, 1918-2001, Αμερικανίδα επιχειρηματίας.

Ξεκίνησαν οι εργασίες αποκατάστασης του λιμένα Σκάλας Αγκιστρίου

7 Μαΐου, 2018

Ξεκίνησαν οι εργασίες αποκατάστασης του λιμανιού στο Αγκίστρι μετά από συντονισμένες προσπάθειες, ώστε να επαναλειτουργήσει το συντομότερο και με καλύτερους όρους για την ασφάλεια και της εξυπηρέτηση των πολιτών και των πλεουμένων. 

Η Περιφέρεια Αττικής δημοπράτησε το έργο της ανακατασκευής και της επέκτασης του λιμανιού, προϋπολογισμού 2.215.000 ευρώ, χρηματοδοτούμενο από ιδίους πόρους, προκειμένου να γίνει ασφαλέστερο και λειτουργικότερο καθώς είναι το μοναδικό στο νησί που εξυπηρετεί Ο/Γ πλοία (ferry boat).

Οι εργασίες κρίθηκαν επιβεβλημένες μετά τις ζημίες που προκάλεσε στον κρηπιδότοιχο του λιμένα της Σκάλας, στις 13 Απριλίου η πρόσκρουση του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου «ΑΧΑΙΟΣ»,  κατά τη διαδικασία πρόσδεσης.

Περισσότερα στη κατηγορία Τοπικά Νέα
Εκδήλωση μνήμης για τους χωρικούς της Αττικής που απελευθέρωσαν την Αθήνα από τους Τούρκους το 1821

Eκδήλωση μνήμης και τιμής για τους χωρικούς της Αττικής που απελευθέρωσαν την Αθήνα από τους Τούρκους στις 26 Απριλίου (9...

Close