Μόνο ένα νοσοκομείο δείχνει τι είναι ο πόλεμος. Erich Maria Remarque, 1898-1970, Γερμανός συγγραφέας

Ξάνθη: Ο Γιώργος Παράσχος θα επιχειρήσει να προσθέσει τις δικές του «πινελιές» στην ομάδα

10 Δεκεμβρίου, 2019

Δεύτερη μέρα προετοιμασίας σήμερα για την Ξάνθη με τεχνικό οδηγό τον Γιώργο Παράσχο που για τρίτη φορά στην καριέρα του αναλαμβάνει τα ηνία της ακριτικής ομάδας. Ο 67χρονος προπονητής, μπαίνει σταδιακά στο πρόγραμμα και την αγωνιστική νοοτροπία της νέας ομάδας του, επιχειρώντας να προσθέσει τις δικές του “πινελιές” σε μια ομάδα που αγωνιστικά έχει περιορισμένα προβλήματα και βαθμολογικά είναι σε πολύ καλή θέση. 
Σήμερα, Τρίτη, στην προετοιμασία της Ξάνθης για την αναμέτρηση του Σαββάτου με την ΑΕΚ για την 14η αγωνιστική της Super League, ο νέος τεχνικός με τους συνεργάτες του, έδωσαν τις οδηγίες τους σε θέματα τακτικής που αφορούσαν τόσο το ανασταλτικό όσο και το δημιουργικό τομέα της ομάδας, ζητώντας αποτελεσματικότητα από τους ποδοσφαιριστές τους. Η προετοιμασία της ομάδας συνεχίστηκε χωρίς τους τραυματίες Γκαργκαλατζίδη και Ντίρεσταμ ενώ ο Μπαξεβανίδης ακολούθησε μέρος του προγράμματος.

Read previous post:
Έξι Έλληνες ερευνητές θα επιχορηγηθούν από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Έρευνας

 Έξι Έλληνες επιστήμονες, ο ένας του Ιδρύματος Τεχνολογίας & Έρευνας (ΙΤΕ) και του Πανεπιστημίου Κρήτης και οι υπόλοιποι πέντε της...

Close