Να αγωνίζεσαι, να ψάχνεις, να βρίσκεις και να μην υποκύπτεις. Alfred Tennyson, 1809-1892, Άγγλος ποιητής

Κρούσματα κορονοϊού σε Μπέτις και Βιγιαρεάλ

Η πανδημία του κορονοϊού συνεχίζει να πλήττει το ισπανικό ποδόσφαιρο, καθώς σήμερα (14/8) δύο ομάδες της μεγάλης κατηγορίας ανακοίνωσαν θετικά κρούσματα. Η μια από αυτές είναι η Μπέτις, η οποία γνωστοποίησε ότι «εντοπίστηκαν δύο θετικά κρούσματα για Covid-19 στην αποστολή που μετέβη στη Μαρμπέγια για την πρώτη φάση της προετοιμασίας. Οι έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν χθες, όταν διεξήχθη μόνο ατομική προπόνηση και με τα σχετικά μέτρα πρόληψης που καθορίστηκαν στα πρωτόκολλα της Λίγκας και των υγειονομικών αρχών. Αυτοί που έχουν προσβληθεί είναι ασυμπτωματικοί και σε καλή κατάσταση. Μόλις τα αποτελέσματα έγιναν γνωστά σήμερα, ο σύλλογος έλαβε ακραία μέτρα για να απομονώσει όλα τα μέλη της αποστολής και τις επόμενες ώρες θα διεξαχθούν νέα τεστ».

Από την πλευρά της, η Βιγιαρεάλ ανακοίνωσε ένα κρούσμα κορονοϊού, ύστερα από τις εξετάσεις που έγιναν τη Δευτέρα και στα τέλη της εβδομάδας σε παίκτες, προπονητικό επιτελείο και υπόλοιπο προσωπικό. Το άτομο που έχει προσβληθεί είναι απομονωμένο στο σπίτι του και ακολουθεί το πρωτόκολλο υγείας, υπό την επίβλεψη και την παρακολούθηση του ιατρικού επιτελείου του συλλόγου.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΟΣ

Περισσότερα στη κατηγορία Ανάλυση Επικαιρότητας
Το Παρίσι και η Μασσαλία κηρύσσονται ζώνες υψηλού κινδύνου μόλυνσης από την Covid -19

Η γαλλική κυβέρνηση κήρυξε σήμερα το Παρίσι και τη Μασσαλία καθώς και την περιοχή γύρω από αυτήν ζώνες υψηλού κινδύνου...

Close