Αγαπητές μελλοντικές γενιές: Δεχτείτε, παρακαλώ τη συγνώμη μας. Είχαμε γίνει τύφλα από το πετρέλαιο - Kurt Vonnegut

Κρούσματα κορονοϊού ενόψει του Ρολάν Γκαρός

20 Σεπτεμβρίου, 2020

Σημαντικό πρόβλημα προέκυψε ενόψει του Ρολάν Γκαρός, μία ημέρα πριν ξεκινήσουν τα προκριματικά και μία εβδομάδα πριν από τους αγώνες του κυρίως ταμπλό. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας «Marca», τουλάχιστον τέσσερις αθλητές έχουν βρεθεί θετικοί στην Covid-19 και τέθηκαν άμεσα εκτός προκριματικών, την ώρα που στη σχετική λίστα υπάρχουν συνολικά 15 περιπτώσεις ατόμων θετικών στον κορονοϊό, πάντοτε σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Θετικοί βρέθηκαν ο Ντένις Ιστόμιν, ο Ερνέστο Εσκομπέντο, η Πέντρα Κρίστιν και η Μπερναμπέ Ζαπάτα, ενώ άλλοι 11 τενίστες, άνδρες και γυναίκες, είδαν τα ονόματά τους να αφαιρούνται από τα προκριματικά, χωρίς αυτό να αιτιολογηθεί επισήμως.

Οι κανονισμοί της διοργάνωσης, όπως διαμορφώθηκαν λόγω της πανδημίας, θέλουν τους αθλητές των προκριματικών στο Παρίσι από την προηγούμενη Πέμπτη και αρνητικούς σε δύο τεστ, προκειμένου να επιτραπεί η συμμετοχή τους.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΟΣ

Περισσότερα στη κατηγορία Ανάλυση Επικαιρότητας
Τα νέα μέτρα του υπουργείου Εσωτερικών για τη λειτουργία του Δημοσίου από αύριο

Νέα μέτρα και ρυθμίσεις τίθενται σε ισχύ από αύριο στο Δημόσιο και ειδικά στις υπηρεσίες που εδρεύουν στην περιφέρεια Αττικής,...

Close