Η ψήφος είναι πιο δυνατή από τη σφαίρα. Με τη σφαίρα μπορεί να σκοτώσεις τον εχθρό σου. Με την ψήφο μπορεί να σκοτώσεις το μέλλον των παιδιών σου. Αβραάμ Λίνκολν, 1809-1865, Αμερικανός πρόεδρος

Κρούσμα κορονοϊού στην Πάρμα

Κρούσμα κορονοϊού εντοπίστηκε στην Πάρμα, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο σύλλογος της Εμίλια-Ρομάνια στην ιστοσελίδα του, με τη διευκρίνιση ότι το άτομο που βρέθηκε θετικό στην Covid-19, ύστερα από τις τελευταίες εξετάσεις, είναι «ένα μέλος (όχι ποδοσφαιριστής) του επιτελείου της ομάδας. Αυτό το άτομο είναι εντελώς ασυμπτωματικό και απομονώθηκε αμέσως, σύμφωνα με τις ομοσπονδιακές και υπουργικές οδηγίες». 

Όλοι οι άλλοι ήταν αρνητικοί και ξεκίνησαν την απομόνωση στο αθλητικό κέντρο, αλλά «θα μπορούν να συνεχίσουν κανονικά τη δραστηριότητά τους, παρακολουθούμενοι συνεχώς σύμφωνα με το τρέχον πρωτόκολλο».

«Έγινε γνωστή μια θετική περίπτωση, αλλά ευτυχώς το άτομο είναι ασυμπτωματικό. Το σημαντικό είναι πως είναι καλά» ήταν το σχόλιο του προπονητή της Πάρμα, Ρομπέρτο Ντ΄ Αβέρσα, που δηλώνει ήρεμος για το μέλλον: «Τώρα θα ακολουθήσουμε το πρωτόκολλο. Θα πραγματοποιήσουμε τεστ, θα παραμείνουμε απομονωμένοι και ακολούθως θα δούμε».

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΟΣ

Read previous post:
Λ.Αυγενάκης: «12 εκ. ευρώ στα ενεργά σωματεία»

Ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, «άνοιξε τα χαρτιά του» μιλώντας στους εκπροσώπους αθλητικών φορέων και σωματείων του νομού...

Close