Πρόσεξε αυτό για το οποίο οι άνθρωποι είναι κυνικοί και συχνά θα ανακαλύψεις αυτό που τους λείπει. George S. Patton, 1885-1945, Αμερικανός στρατηγός, Επικεφαλής Σώματος Στρατού, στην Ευρώπη στον Β’ Παγκόσμιο.

Κρούσμα κορονοϊού στη Σάλκε

25 Σεπτεμβρίου, 2020

Ο κορονοϊός «χτύπησε» τη Σάλκε, καθώς ο γερμανικός σύλλογος γνωστοποίησε σήμερα ότι ένας παίκτης της πρώτης ομάδας βρέθηκε χθες (24/9) θετικός στην Covid-19. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, όλα τα υπόλοιπα τεστ ήταν αρνητικά, ενώ ο εν λόγω ποδοσφαιριστής μπήκε σε καραντίνα μόλις πληροφορήθηκε το θετικό αποτέλεσμα στον έλεγχο, στον οποίο υποβλήθηκε. Οι «βασιλικοί μπλε» αναφέρουν ακόμη ότι ο παίκτης είχε βρεθεί αρνητικός στον ιό στον προηγούμενο έλεγχο, ο οποίος πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τρίτη (22/9).

Η ανακοίνωση προσθέτει ότι ο γιατρός της ομάδας, Πάτρικ Ινγκελφίνγκερ, είναι σε επαφή με τις τοπικές υγειονομικές και άλλες δημόσιες αρχές, προκειμένου να συζητήσουν και να εφαρμόσουν περαιτέρω μέτρα και καταλήγει υπογραμμίζοντας ότι «η Σάλκε θα εφαρμόσει φυσικά όλους τους κανονισμούς που καθορίζονται από τις τοπικές αρχές».

Περισσότερα στη κατηγορία Ανάλυση Επικαιρότητας
ΝΔ για καταγγελίες Καλογρίτσα: Ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί να συνεχίσει να σιωπά

«Ο κ. Τσίπρας μέχρι τώρα έχει αποφύγει τις απαντήσεις και καταφεύγει στη σιωπή.

Close