Ο πληθωρισμός είναι μια μορφή φορολογίας που επιβάλλεται χωρίς νόμο. Milton Friedman, 1912-2006, Αμερικανός οικονομολόγος

Κροατία: Πρόσθετα μέτρα απαγόρευσης κυκλοφορίας για τον περιορισμό της διάδοσης του κορονοϊού

Αυστηρότερα μέτρα για τον περιορισμό της διάδοσης του κορονοϊού, όπως την απαγόρευση της άσκοπης μετακίνησης των πολιτών από σήμερα το πρωί, ανακοίνωσε αργά χθες βράδυ, ο υπουργός Εσωτερικών της Κροατίας και επικεφαλής της Αρχής Πολιτικής Προστασίας Ντάβορ Μποζίνοβιτς.

«Ο ισχυρός σεισμός που έπληξε το Ζάγκρεμπ (την Κυριακή 22 Μαρτίου) έχει καταστήσει τον αγώνα μας κατά του κορονοϊού πολύ δυσκολότερο, αλλά η πρόληψη της διάδοσης του ιού παραμένει η πρώτη μας προτεραιότητα», υπογράμμισε ο κ. Μποζίνοβιτς, στη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στο τηλεοπτικό δίκτυο «RTL».

Ο κ. Μποζίνοβιτς επισήμανε ακόμα ότι έχει ήδη τεθεί σε ισχύ το κλείσιμο των λαϊκών αγορών, ως μέτρο αποτροπής της διασποράς του ιού. Υπογράμμισε, δε, ότι τις επόμενες ημέρες η κυβέρνηση θα προετοιμάσει ένα δημοσιονομικό πλαίσιο για την αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν από τον σεισμό.

Περισσότερα στη κατηγορία Ανάλυση Επικαιρότητας
Στους δρόμους και πληρώματα της δημοτικής αστυνομίας για τους ελέγχους κυκλοφορίας

Στους δρόμους της Θεσσαλονίκης βρίσκεται από νωρίς το πρωί και η δημοτική αστυνομία προκειμένου να ενημερώνει για τα μέτρα με...

Close