Σε μια ιεραρχία, κάθε μέλος τείνει να ανέλθει μέχρι το επίπεδο της ανικανότητάς του. - Laurence J.Peter, 1919-1990, Καναδός συγγραφέας και εκπαιδευτικός

Κροατία: Η πανδημία του κορονοϊού πλήττει την αγορά των ακινήτων

Μείωση στις τιμές ενοικίασης οικιστικών ακινήτων προκάλεσε στην κροατική αγορά η πανδημία του κορονοϊού, σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν από την ομοσπονδία μεσιτών της χώρας.

Τον Μάρτιο, οι τιμές των ενοικίων οικιστικών ακινήτων ήταν ελαφρώς μειωμένες σε σχέση με τον Φεβρουάριο (-1%). Ο κορονοϊός φαίνεται πως έχει «παραλύσει» την αγορά ακινήτων, τονίζουν εκπρόσωποι του κλάδου.

Η μεγαλύτερη μείωση των τιμών ενοικίασης καταγράφηκε στα διαμερίσματα μέχρι 40 τετραγωνικά μέτρα (- 2,1% σε σύγκριση με το Φεβρουάριο). Μικρότερη μείωση σημειώθηκε στις τιμές των ενοικίων για διαμερίσματα από 40 έως 60 τετραγωνικά μέτρα(-1,3%). Τα ενοίκια για διαμερίσματα από 60 έως 100 τετραγωνικά μέτρα μειώθηκαν κατά μέσο όρο κατά 0,7% σε σύγκριση με τον Φεβρουάριο.

Read previous post:
Έκλεισε η παραλία του Βόλου

 Κλειστή από σήμερα και η παραλία του Βόλου, όπου απαγορεύεται η πρόσβαση σε όλους, μετά τον θόρυβο που είχε προκληθεί...

Close