Ο πληθωρισμός είναι μια μορφή φορολογίας που επιβάλλεται χωρίς νόμο. Milton Friedman, 1912-2006, Αμερικανός οικονομολόγος

Κραυγή αγωνίας από τον Ρόμπσον ντος Σάντος

Ένας από τους πιο γνωστούς προπονητές τερματοφυλάκων στην Ελλάδα, ο Ρόμπσον ντος Σάντος, βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση. 

Σε video που ανέβασε στο Instagram ο 40χρονος παλαίμαχος γκολκίπερ της Παλμέιρας υποστηρίζει ότι τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει είναι τόσο σοβαρά, που δεν έχει πλέον να φάει και ότι τις τελευταίες ημέρες πίνει μόνο νερό. 

Προφανώς θύμα της οικονομικής κρίσης που προκάλεσε ο κορονοϊός, ο Ρόμπσον εργαζόταν έως τον περασμένο Μάρτιο στην Καλλιθέα που βρίσκεται στην πρώτη θέση του 5ου ομίλου της Γ΄ εθνικής και διεκδικούσε με αξιώσεις την άνοδο στη Football League. 

Τη διετία 2017-19 ήταν προπονητής τερματοφυλάκων στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, ενώ παλαιότερα είχε εργαστεί στον Πανιώνιο (ακαδημίες και πρώτη ομάδα υπό τον ‘Ακη Μάντζιο και τον Τάκη Λεμονή) και στον Ηλυσιακό με προπονητή τον συμπατριώτη του Λουτσιάνο. 

«Ντρέπομαι πάρα πολύ να κάνω αυτό το video, αλλά το κάνω από ανάγκη και θέλω να συζητήσω μαζί σας. Εδώ και δύο μήνες δεν δουλεύω, δεν πληρώνω το νοίκι μου, δεν πληρώνω φως και νερό. Το πιο σημαντικό, αυτό που με τρελαίνει και με πονάει περισσότερο, είναι ότι εδώ και τρεις μέρες δεν τρώω τίποτα. Πίνω μόνο νερό γιατί δε έχω λεφτά να φάω. Η φωνή μου τώρα τρέμει…» είναι το συγκλονιστικό μήνυμα του Ρόμπσον ντος Σάντος, πατέρα δύο κοριτσιών.

Read previous post:
Ο Οράσιο Ελισόντο θυμάται και αποκαλύπτει…

Ο Οράσιο Ελισόντο δεν θα είχε θέση στα βιβλία της ποδοσφαιρικής Ιστορίας, εάν δεν υπήρχε η 9η Ιουλίου 2006.

Close