Οι υψηλές θέσεις είναι όπως οι πυραμίδες. Δύο ειδών ζώα μπορούν να ανέβουν στην κορυφή, ερπετά και αετοί.~Αλβέρτος Αϊνστάιν | (Φυσικός ) | 1879-1955

Κουρτουά: «Ο Εντρικ θα κάνει μεγάλα πράγματα»

6 Αυγούστου, 2024

Η Μπαρτσελόνα επικράτησε με 2-1 της Ρεάλ Μαδρίτης στο φιλικό clasico, που διεξήχθη στις στις ΗΠΑ και παρακολούθησαν 69.679 θεατές. Η ομάδα της Βαρκελόνης είχε μεγάλο πρωταγωνιστή τον Πάου Βίκτορ. 
Ο 22χρονος Ισπανός φορ νίκησε δύο φορές την άμυνα των Μαδριλένων, ανοίγοντας το σκορ στο 42ο λεπτό, ενώ έκανε το 2-0 στο 53ο λεπτό, με τη Ρεάλ να διαμορφώνει το τελικό 2-1 στο 81ο λεπτό με τον Νίκο Πας, με τους Μαδριλένους να μην έχουν στην σύνθεσή τους, τον Κιλιάν Μπαπέ, αλλά τον Εντρικ.

Ο 18χρονος Βραζιλιάνος σταρ είχε μέτρια απόδοση και ο τερματοφύλακας των πρωταθλητών Ευρώπης, Τιμπό Κουρτουά, τόνισε για την απόδοση του: «Ηταν νευρικός και είχε μεγάλο άγχος. Είναι όμως τεράστιο ταλέντο και να είστε σίγουροι πως θα κάνει μεγάλα πράγματα», τόνισε σχετικά ο Βέλγος τερματοφύλακας.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ