Όσο πιο πρωτότυπη είναι μια ανακάλυψη, τόσο πιο προφανής φαίνεται μετά. Arthur Koestler, 1905-1983, Ουγκροβρετανός συγγραφέας

Κούμας, Μπόνιεκ και Σαβίτσεβιτς στους υποψήφιους για τις εκλογές της UEFA

14 Ιανουαρίου, 2021

    Ο Κύπριος Γιώργος Κούμας  αλλά και οι διάσημοι πρώην ποδοσφαιριστές, Μπόνιεκ και Σαβίτσεβιτς είναι ανάμεσα στους υποψήφιους για τις εκλογές της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας. Η εκτελεστική επιτροπή της UEFA και οι 55 ομοσπονδίες-μέλη της UEFA ενημερώθηκαν για τον κατάλογο των υποψηφίων στις εκλογές που θα διεξαχθούν στο 45ο Τακτικό Συνέδριο UEFA στο Μοντρέ της Ελβετίας, στις 20 Απριλίου 2021. Οι υποψηφιότητες για τις οκτώ θέσεις της εκτελεστικής επιτροπής της UEFA, όπως αναφέρει η ιταλική ιστοσελίδα  calcioefinanza:
    Μεντί Μπαγιάτ (Βέλγιο), Ζμπίγκνιεβ Μπόνιεκ (Πολωνία), Αλεξάντερ Ντουκόφ (Ρωσία), Ντέιβιντ Γκιλ (Αγγλία), Γκαμπριέλε Γκραβίνα (Ιταλία), Ράινερ Κοχ (Γερμανία), Καρλ-Ερικ Νίλσον (Σουηδία), Τζαστ Σπι (Ολλανδία), Σερβέτ Γιαρντίμτσι (Τουρκία).
    Οι υποψηφιότητες για μια θέση που προορίζεται για γυναίκες ως μέλη του Συμβουλίου της FIFA :  Εβελίνα Κρίστιλιν (Ιταλία) και Λάουρα Μακ Αλιστερ (Ουαλία). Οι υποψηφιότητες για τις τέσσερις θέσεις ως τακτικά μέλη του Συμβουλίου της FIFA: Ραζβάν Μπουρλεάνου (Ρουμανία), Γεώργιος Κούμας (Κύπρος), Πέτερ Πέτερς (Γερμανία), Ντέγιαν Σαβίτσεβιτς (Μαυροβούνιο).

 

Αντ. Βαζογιάννης