Δημοκρατία υπάρχει εκεί όπου ένας πολίτης έχει το δικαίωμα να πει ελεύθερα πως δεν υπάρχει Δημοκρατία - Τζων Κένεθ Γκαλμπραίθ

Κούμας: «Καταστροφικό το σενάριο διακοπής του πρωταθλήματος»

 Καταστροφικό χαρακτήρισε ο πρόεδρος της κυπριακής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, Γιώργος Κούμας, το σενάριο διακοπής του πρωταθλήματος, λόγω του κορονοϊού, μετά τα δεκάδες κρούσματα που εντοπίστηκαν και στον χώρο του ποδοσφαίρου.

 «Σίγουρα η κατάσταση είναι πάρα πολύ άσχημη. Η κυπριακή κοινωνία βλέπει την αύξηση των κρουσμάτων. Είναι ένα σοβαρό θέμα που απασχολεί όλη την Κύπρο αλλά και το ποδόσφαιρο. Εμείς σαν ΚΟΠ, μετά την περσινή εμπειρία που μας βρήκε όλους ανέτοιμους, αξιοποιήσαμε την διακοπή του πρωταθλήματος, φτιάξαμε τα δικά μας πρωτόκολλα, δημιουργούμε τα σενάρια σε περίπτωση της μεγάλης επιδείνωσης, με μοναδικό στόχο την φετινή αγωνιστική περίοδο να τελειώσουν τα πρωταθλήματά μας. Διακοπή του πρωταθλήματος για δεύτερη χρονιά θα είναι καταστροφική. Έχουμε plan B αν υπάρξει επιδείνωση, καθώς στόχος είναι να τελειώσουμε το πρωτάθλημα. Είναι πιο ακίνδυνο να βρίσκονται 4.000 φίλαθλοι στο ΓΣΠ παρά 100 άτομα στο θέατρο. Σεβόμαστε τις αποφάσεις, θα έχουμε συνάντηση με το Υπουργείο για συζήτηση. Έχουμε στο τραπέζι πρόταση για αύξηση των αλλαγών από 3 σε 5. Θα αποφασίσουμε σύντομα», τόνισε χαρακτηριστικά σήμερα σε συνέντευξη Τύπου.

 «Θα πρέπει να τελειώσουμε τα πρωταθλήματα μας 30 Απριλίου. Υπάρχει η εναλλακτική με τις εμβόλιμες αγωνιστικές και υπάρχει η περίπτωση, αν αυτό συνεχιστεί και δεν μπορεί να συγκρατηθεί, δεν θα είναι μόνο στην Κύπρο αλλά και την Ευρώπη, θα δούμε σε επαφή με την UEFA πώς θα κερδίσουμε κάποιο μήνα για να ολοκληρώσουμε το πρωτάθλημά μας. Ο στόχος είναι φέτος να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημά μας», πρόσθεσε ο Γιώργος Κούμας.

 

Αντ. Βαζογιάννης

 

 

Περισσότερα στη κατηγορία Ανάλυση Επικαιρότητας
Τσεχία-Covid-19: Ο πρωθυπυργός Μπαμπίς ζήτησε την αποπομπή του υπ. Υγείας λόγω παραβίασης των περιοριστικών μέτρων

Ο Τσέχος πρωθυπουργός Αντρέι Μπάμπις δήλωσε σήμερα ότι θα αποπέμψει τον υπουργό Υγείας Ρόμαν Πρίμουλα, αν δεν παραιτηθεί μόνος του,...

Close