Δεν μ' ενδιαφέρει η καταγωγή των πολιτών ούτε η φυλή στην οποία γεννήθηκαν. Τους αντιμετωπίζω όλους μ' ένα κριτήριο: την αρετή. Για μένα, κάθε καλός ξένος είναι Έλληνας και κάθε κακός Έλληνας είναι χειρότερος από βάρβαρος. ~Μέγας Αλέξανδρος | (Βασιλεύς Μακεδόνων ) | 356-323 π.Χ.

Κούκα: «Ανεκτίμητη η πρόκριση στον τελικό του Λιμπερταδόρες»

14 Ιανουαρίου, 2021

Πανευτυχής είναι η οικογένεια της Σάντος, μετά την πρόκριση της ομάδας στον τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες, που έχει προγραμματισθεί για τις 30 Ιανουαρίου και θα είναι βραζιλιάνικη υπόθεση, καθώς έχει ήδη προκριθεί η Παλμέϊρας του Αμπελ Φερέϊρα.

Η Σάντος επικράτησε με 3-0 της Μπόκα Τζούνιορς στον δεύτερο ημιτελικό (σ.σ. ο πρώτος αγώνας έληξε 0-0) και μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής της ιστορικής ομάδας, Κούκα, σχολίασε: «Είμαι πολύ χαρούμενος. Δεν ξέρω εάν αυτό είναι το μεγαλύτερο επίτευγμα μου ως επικεφαλής αυτής της ομάδας. Έχω ζήσει πολύ καλές στιγμές, οι οποίες θα παραμείνουν για πάντα χαραγμένες στην καρδιά μου. Εδώ, οι δυσκολίες είναι μεγάλες και γνωρίζετε τους λόγους. Αλλά είμαστε ευτυχείς που μπορούμε να προσφέρουμε αυτόν τον τελικό στους φιλάθλους μας. Είναι κάτι ανεκτίμητο. Αυτό πρέπει να μας παρακινήσει, έτσι ώστε να δώσουμε το μέγιστο δυνατό στον τελικό».
 

Γ. Διακογιάννης