Αν δεν μπορεί να εκφραστεί με αριθμούς, δεν είναι επιστήμη, είναι γνώση. Robert Heinlein, 1907-1988, Αμερικανός συγγραφέας επιστ. φαντασίας

Κούβελος για Σεβαστή: «Ένας γεννημένος νικητής»

8 Απρίλιος, 2021

Τα συλλυπητήρια του για τον θάνατο του Βασίλη Σεβαστή εξέφρασε με δήλωσή του ο πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας, Ισίδωρος Κούβελος.

«Πριν λίγο έφυγε από την ζωή ένας καλός φίλος, ένας έντιμος άνθρωπος, ένας μεγάλος αθλητής, ένας ανιδιοτελής παράγοντας και μια μεγάλη προσωπικότητα στον χώρου του Ελληνικού κλασσικού αθλητισμού! Ο Βασίλης Σεβαστής! Ένας γεννημένος νικητής!

Χτυπημένος από τον Κορονοϊό και διασωληνωμένος στο Νοσοκομείο, συμμετείχε παρά ταύτα στις πρόσφατες εκλογές του ΣΕΓΑΣ και βγήκε πανηγυρικά νικητής, ως εκπρόσωπος του ΣΕΓΑΣ στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, αποδεικνύοντας πως οι σεμνοί υπηρέτες του αθλητισμού δεν ξεχνιούνται, ακόμα και όταν δεν είναι δυνατή η φυσική τους παρουσία.

Ο Βασίλης Σεβαστής έφυγε μεν ως νικητής, όπως ήταν πάντα εξάλλου, αλλά δυστυχώς όχι δικαιωμένος, μιας και δεν θα μπορέσει να υπηρετήσει την Ολυμπιακή Ιδέα που ήταν το όνειρο του, ως μέλος της ΕΟΕ.

Χάσαμε έναν δικό μας άνθρωπο! Καλό ταξίδι Βασίλη σε έναν κόσμο πιο φωτεινό όπως πάντα ήθελες!»