Οι άνθρωποι φαίνεται να απολαμβάνουν κάτι περισσότερο όταν ξέρουν ότι κάποιοι άλλοι έχουν αποκλειστεί από τη συγκεκριμένη απόλαυση. Ράσελ Μπέικερ, 1925- , Αμερικανός δημοσιογράφος

Κόχφελντ: «Δίκαιος ο αποκλεισμός μας»

9 Δεκεμβρίου, 2021

Εμφανώς απογοητευμένος, εμφανίσθηκε ο προπονητής της Βόλφσμπουργκ, Φλοριάν Κόχφελντ, λίγο μετά την ήττα με 3-1 που γνώρισε στο γήπεδο της η Βόλφσμπουργκ από την Λιλ, που σήμανε και τον αποκλεισμό της γερμανικής ομάδας από την συνέχεια των ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

    «Προφανώς είμαστε λυπημένοι γιατί αποκλεισθήκαμε και μετά από αυτό το ματς, είναι δίκαιο αυτό. Πριν από μερικές εβδομάδες (σ.σ. όταν ανέλαβε τα καθήκοντα του), πίστευα ότι μπορούσαμε να αλλάξουμε την δυναμική, αλλά χρειαζόμαστε περισσότερο χρόνο, για να αλλάξω τα πράγματα στην ομάδα», σχολίασε ο προπονητής της Βόλφσμπουργκ και πρόσθεσε: «Αλλά ο ρόλος μου είναι να παραμένω θετικός και να το μεταφέρω στους παίκτες. Παρ΄ όλο που χάσαμε τα τελευταία τέσσερα ματς, δεν νομίζω ότι μπορούμε να μιλήσουμε για κρίση. Αλλά είναι σίγουρο ότι η απόδοση και οι εμφανίσεις μας δεν ήταν επαρκείς το τελευταίο χρονικό διάστημα. Το πρόβλημά μας, είναι ότι δεν δημιουργούμε αρκετές ευκαιρίες, ακόμα κι εάν η αποψινή βραδιά ήταν καλύτερη σ΄ αυτόν τον τομέα. Οπότε είμαι ευχαριστημένος με αυτό».