Ο πόλεμος δεν μπορεί να φέρει πραγματικά οικονομική ανάπτυξη (όχι άμεσα τουλάχιστον) δεδομένου ότι αύξηση του πλούτου ποτέ δεν μπορεί να προέλθει από καταστροφή αγαθών. Ludwig von Mises, 1881-1973, Ιταλός οικονομολόγος

Κουντουρά: τόνωση του εσωτερικού τουρισμού και των τουριστικών ΜμΕ

30 Μαρτίου, 2015
Την ανάγκη να προαχθεί ο εσωτερικός τουρισμός και να ενισχυθούν οι μικρομεσαίες τουριστικές επιχειρήσεις μέσω κοινοτικών και εθνικών πόρων, υπογράμμισε η αναπληρώτρια υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά, μιλώντας τη Δευτέρα ενώπιον του 18ου ετήσιου τακτικού συνεδρίου της Συνομοσπονδίας Επιχειρηματιών Ενοικιαζομένων Δωματίων και Διαμερισμάτων Ελλάδος (ΣΕΕΔΔΕ).

Η κα Κουντουρά επισήμανε δυνατότητες, όπως η διέυρυνση των προγραμμάτων Κοινωνικού Τουρισμού και Τουρισμού για Όλους, η στήριξη της επιχειρηματικότητας, η παροχή επιχορηγήσεων με ευνοϊκότερους όρους, ο εκσυγχρονισμός και η εκπαίδευση του προσωπικού, η ένταξη σε προγράμματα ΕΣΠΑ και η επικέντρωση στον τουρισμό των ΑμεΑ και της Τρίτης Ηλικίας.

«Το στοίχημά μας είναι η αναβάθμιση και η ποιότητα του τουριστικού προϊόντος, παντού, σε τουριστικές υποδομές, λιμένες, μαρίνες, αεροδρόμια, στις μικρές και μεγάλες ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις και τα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα και  δωμάτια».

» Έμφαση δίνουμε στην Περιφέρεια και στην ανάπτυξη του Θεματικού Τουρισμού, ο οποίος  βρίσκεται σε υψηλή προτεραιότητα στις πολιτικές μας και ο οποίος  θα δημιουργήσει νέους τουριστικούς προορισμούς με οικονομικά οφέλη και νέες θέσεις εργασίας για τις τοπικές οικονομίες και κοινωνίες», δήλωσε η αναπληρώτρια υπουργός.

Read previous post:
Οι Γερμανοί αυτοσαρκάζονται και εν τέλει συγκλονίζουν γύρω από το θέμα των επανορθώσεων (video)

Η σατιρική εκπομπή Anstalt του γερμανικού κρατικού τηλεοπτικού σταθμού ZDF, παρουσίασε την Κυριακή ένα μικρό σκετς, όπου μεταξύ άλλων καταπιάνεται...

Close