Δεν υπάρχει τίποτε δυσκολότερο από το να κυβερνήσεις τους Έλληνες. Και αυτό, γιατί, όλοι νομίζουν ότι είναι ικανοί για όλα. Κωνσταντίνος Καραμανλής, 1907-1998, Έλληνας πολιτικός ηγέτης

Κοτσίδες από τον hairstylist Alejandro Lopez

14 Απριλίου, 2021

Η τέχνη του να πλέκεις τα μαλλιά σου σε κοτσίδα έχει ηλικία αιώνων. Σήμερα, η κοτσίδα είναι και πάλι δημοφιλής και ο 21χρονος Alejando Lopez από το Ορλάντο της Φλόριντα, αν και είναι μόλις δύο χρόνια στη βιομηχανία καλλωπισμού της κόμης, έχει αναδειχθεί σε μαιτρ και της κοτσίδας και της βαφής μαλλιών.

Η αγάπη του για την κοτσίδα γεννήθηκε όταν παρακολούθησε ένα βιντεομάθημα για το πώς κάνει κάποιος κοτσίδα ψαροκόκκαλο. Σπούδαζε σε σχολή κοσμετολογίας (τέχνης του μέικ απ), και το να πλέκει κοτσίδες έγινε γρήγορα ο τρόπος με τον οποίο περνούσε τη σχόλη του. Σε ηλικία 19 ετών, ζήτησε από τη μητέρα του να του αγοράσει μια περούκα για να αρχίσει να επιδίδεται σε hair styling. Δύο χρόνια αργότερα, φάνηκε πόσο καρποφόρες ήταν οι ώρες που επένδυσε: ο λογαριασμός του στο Instagram (https://www.instagram.com/artistic.aestheticss/ ) είναι γεμάτος με κοτσίδες που εντυπωσιάζουν.